Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Suomen suurin­­ vas­tuu  

Suurimmalla on suurin vastuu! Jumbo-Flamingo on Suomen suurin kauppakeskus, jossa on 170 liikettä ja palvelua, tuhansia työntekijöitä ja lähes 12 miljoonaa kauppakeskuskäyntiä vuodessa. Monelle vantaalaiselle Jumbo on kaupungin sydän, joka pumppaa elämää laajalle alueelle.  

Haluamme olla kokomme veroisia ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun kantamisessa. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja tehneet vuoteen 2030 tähtäävän vastuullisuusohjelman. Tiivistetysti: haluamme olla Suomen vastuullisin kauppakeskus, reilu työpaikka ja Vantaan paras naapuri. Haluamme luoda taloudellista vaikuttavuutta paikallisesti ja tarjota koko lähialueelle tasaveroisen, turvallisen ja entistä viihtyisämmän kohtaamispaikan.  

Jumbo-Flamingon vastuullisuus koostuu sadoista eri kokoisista vastuullisuusteoista ja tuhansista päivittäin tehtävistä valinnoista. Siksi tuemme kauppakeskuksen liikkeitä vastuullisuusteoissa ja tarjoamme kävijöille infoa ja inspiraatiota siitä, miten he voivat tehdä arjessaan kestävämpiä valintoja. Yhdessä pystymme kantamaan Suomen suurimman vastuun!  

Jumbo-Flamingon vastuullisuuskertoimen kasvattaminen alkaa
yhteisötaideteoksella

Yhteisön osallistaminen on meille luonteva tapa olla vastuullisia. Vastuullisuuskerroin koostuu erilaisista toimenpiteistä, joiden turvin Jumbo-Flamingo tähtää Suomen vastuullisimmaksi kauppakeskukseksi vuoteen 2030 mennessä.

Jumbo-Flamingon vastuullisuuskatsaus 2022

Kerromme Jumbo-Flamingon ensimmäisessä vastuullisuuskatsauksessa tarkemmin tavoitteistamme sekä mitä olemme jo tehneet vuoden 2022 aikana saavuttaaksemme asettamamme tavoitteet. Avaamme myös lyhyesti vuodelle 2023 suunnittelemiamme vastuullisuustekoja. Käy tutustumassa tarkemmin vastuullisuuskatsaukseemme.

Jumbo-Flamingon vastuullisuusteot

Keskityimme vuonna 2022 vastuullisuustoimenpiteissä ekologiseen kestävyyteen ja vastuullisuusohjelman laatimiseen, vastuullisuustyön organisointiin ja mittareiden luomiseen. Lisäksi olemme nostaneet ekologisten vastuullisuustoimenpiteiden rinnalle vähintään yhtä tärkeän tekijän, sosiaalisen vastuun. Tutustu tarkemmin Jumbo-Flamingon vastuullisuustekoihin.

Liikkeiden vastuullisuusteot

Jumbo-Flamingon liikkeet mm. tarjoavat monipuolisesti erilaisia kierrätys- ja korjauspalveluita ja työskentelevät aktiivisesti ruokahävikkiä vastaan. Tutustu tarkemmin liikekohtaisiin vastuullisuustekoihin, joita voit myös itse hyödyntää kauppareissusi yhteydessä.

Vinkkejä vastuullisempaan arkeen

Ymmärrämme, että vastuullisten valintojen tekeminen arjen kiireiden keskellä voi tuntua haastavalta. Keräsimme avuksi käytännön vinkkejä tukemaan kestävämpää kuluttamista ja vastuullisempia ostoskäyntejä.