Siirry sisältöön

Media ja yritykset

Media

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus, jossa on 170 liikettä mukaan lukien ravintoloita, kahviloita, viihdepalveluita, kaksi hypermarketia sekä 5 500 parkkipaikkaa. Lisäksi kauppakeskuksen osana toimii huonemäärältään Suomen suurin hotelli. Vuonna 2022 Jumbo-Flamingon myynti oli 482 miljoonaa euroa ja siellä vieraili 11,6 miljoonaa kävijää. Jatkuva kehitystyö tuottaa tulosta, josta esimerkkinä on Jumbo-Flamingon jatkuva menestyminen niin asiakastutkimuksissa kuin valtakunnallisessa vuokralaistyytyväisyysvertailussa.

Jumbo-Flamingolle on laadittu vastuullisuusohjelma vuosille 2022-2030. Toimenpiteissä korostuu erityisesti kestävien valintojen mahdollistaminen arjessa, sosiaalisen vastuullisuuden edelleen kehittäminen sekä halu luoda kauppakeskuksesta vehreä ja elämyksellinen kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Jumbo-Flamingon tavoitteena on olla hiilineutraali kauppakeskus vuonna 2025.

Haastattelupyyntöihin vastaa kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro. Katso yhteystiedot täältä. Kysy tarvittaessa lisäkuvia markkinointi@jumbo.fi.

Kaikkia kuvia käytettäessä tulee mainita kuvaajan nimi (Kari Palsila).

Mainostaminen Jumbo-Flamingossa

Mainosta siellä missä kuluttajat jo ovat.

Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus, jonka kuukausittainen kävijämäärä hipoo miljoonaa. Kauppakeskuksesta löytyy 170 liikettä mukaan lukien ravintoloita, kahviloita, viihdepalveluita ja kaksi hypermarketia. Siksi se on täydellinen kohde kuluttajan lisäksi myös mainostajalle. 

Jumbo-Flamingon sisätiloista löytyy useita pystynäyttöjä sekä 2 jättiscreeniä. Lisäksi kauppakeskuksen sisäänkäynneillä ja ulkoalueilla sijaitsevat ulkonäytöt tavoittavat ison määrän ohikulkijoita päivittäin. Ostettavissa on myös huomiota herättävä jättibanderollipaikka Flamingon kyljestä Keha3 suuntaan.

Tiedustele lisää sähköpostitse: markkinointi@jumbo.fi

Vapaat liiketilat

Jumbo-Flamingo tarjoaa yrityksille erinomaiset edellytykset menestykselliseen toimintaan. Miellyttävät ja valoisat tilat, voimakkaat asiakasvirrat, vahva yhtenäinen yrittäjäilmapiiri sekä yhden Suomen vetovoimaisimman kauppakeskuksen imago auttavat kauppakeskuksen liikkeitä ja palveluita menestymään. Kerromme mielellämme lisää vapaista liiketiloista ja mahdollisuuksista Jumbo-Flamingossa.

Promootiopaikat

Jumbo-Flamingosta löytyy kiinteiden liiketilojen lisäksi useita vuokrattavia promootiopaikkoja, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla kauppakeskuksen sykkeessä.

Suosittelemme varaamaan promootiopaikat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, viimeistään 2 viikkoa ennen tilantarvetta. Tiedustelut ja varaukset Clear Channelin kautta: promootiot@clearchannel.fi, puh. +358 20 731 2058

Liitä promootiokyselyysi mukaan:
  • Lyhyt kuvaus promootiosi luonteesta
  • Promootion tilantarve
  • Valokuva/suunnitelmakuva ständistä
  • Tapahtuman toivepäivämäärät
  • Omat yhteystietosi

Pidätämme oikeuden valita Jumbo-Flamingoon soveltuvia promootioita. Kauppakeskuksella on oikeus siirtää varattu promootiopaikka toiseen kohtaan kauppakeskuksessa vuokranantajasta riippumattomista syistä, kuten esimerkiksi kauppakeskuksen huolto- ja korjaustöiden tai sisäisten tapahtumien vuoksi.  

Kokous- ja juhlatilat

Jumbo-Flamingossa löytyy useita erilaisia kokous- ja juhlatiloja, jotka sopivat esimerkiksi koulutuksiin tai tyhy-päiviin tai niissä voidaan omassa porukassa juhlistaa niin syntymäpäiviä kuin polttareita ja pikkujoulujakin. Yksityisiä tiloja sekä kabinetteja vuokraavat mm. Break Sokos Hotel Flamingo, BowlCircus keilaviihdekeskus, Flamingo Spa, Finnkino, Pikseli, Megazone, Classic American Diner sekä MySense by Flamingo Spa. Muistathan, että tilavarausten yhteyteen voidaan suunnitella myös aktivoivaa viihdeohjelmaa, liikunnallinen aktiviteetti, saunavuoro, hemmottelua tai ruokailu ryhmän mieltymysten mukaan. Tutustu ryhmätiloihin ja palveluihin alempana.


Tutustu kokous- ja juhlatiloihin

Bowlcircus

Olemme rakentaneet BowlCircukset monikäyttöisiksi tiloiksi, jotka taipuvat isommankin ryhmän tarpeisiin.

Kokoustilat on varusteltu nykyaikaisella esitystekniikalla, lisäksi tiloista löytyy fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet.

Keittiömme loihtii tilaisuuksiin tarjoilut aamiaisesta illalliseen.

Kokoustilat
Kokoustila 1: 12 hlö
Kokoustila 2: 30 hlö
Kokoustila 3: 26 hlö
Kokoustilat 2 & 3 yhdessä: 56 hlö

Hinnat
Puolenpäivän kokous 36€/hlö
Kokopäivän kokous 58€/hlö

Hinnat alv 0%

Yhteystiedot
Kimmo Lehtonen Oy / Bowlcircus

Varaukset
myynti@bowlcircus.com
0108418844

Lisätietoja
https://www.bowlcircus.com/paketit

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingosta löytyy 12 modernia, hyvin varusteltua kokoustilaa, joiden koko vaihtelee 12 henkilön tyylikkäästä diplomaattipöytäisestä kokoushuoneesta 140 henkilön kokoustilaan.

Omien kokoustilojemme lisäksi käytössämme ovat Finnkinon kuusi auditoriota (101-347 henkilölle), jotka tarjoavat parhaan mahdollisen äänen- ja kuvantoistotekniikalla sekä istumamukavuuden.

Suurimmissa tilaisuuksissa voitte varata suuren auditorion päätilaksi ja kabinetteja vaikka tuote-esittelytiloiksi.

Tilausravintola Bankett Flamingo soveltuu erilaisiin tilaisuuksiin jopa 300 henkilölle cocktailtilaisuuksista istuviin juhlaillallisiin. Tilaan voidaan järjestää esiintymislava ja tanssialue. Yhteistyökumppaniemme avulla räätälöimme teille haluamanne juhlat.

Kabinettimme ovat myös varattavissanne yksityistilaisuuksiin.

Tilat 6 – 350 henkilölle

Tarjoukset
kokous.flamingo@sok.fi
0201234600

Lisätietoja
www.sokoshotels.fi

Finnkino Flamingo

Finnkino Flamingossa on kuusi salia, joissa on 101-347 paikkaa.

Finnkinon elokuvateatterit ovat elämyskeskuksia, joissa voit järjestää monenlaisia tapahtumia, kokouksista seminaareihin. Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset salit sekä upeat, isot valkokankaat muodostavat luovan tilan, jossa onnistut varmasti.

Seminaari, koulutus tai esimerkiksi aamiaistilaisuus leffamiljöössä merkitsee hetken irtiottoa arjen kiireistä.

Hinnat alkaen 650 € / 4 h

Varaukset
yritysmyynti@finnkino.fi
09 1311 9205

Lisätietoja
http://www.finnkinob2b.fi/yritysmyynti/teatterit/flamingo/

Flamingo Spa

Flamingo Spassa voit järjestää rennon palaverin 6-30 henkilön ryhmille.

Aikuisten kylpylässä sijaitseva Palmuhuone on tila, jossa tunnet olevasi kuin hiekkarannalla. Se sopii parhaiten rentoon yhdessäoloon ja ideoiden heittelyyn. Palmuhuoneesta löytyy mukavat puitteet jopa 25 henkilölle. Lisäksi siellä on toimiva Wi-Fi ja videotykki, jonka pystyy yhdistämään HDMI kaapelilla tietokoneeseen. Tilaan on mahdollista tilata herkullisia tarjoiluja allasravintola Spa Cafesta. Palmuhuone on varattavissa 6-25 henkilölle.

MySense by Flamingo Spasta löytyy kaksi kokouskäyttöön sopivaa tilaa. MySensen kokoustilat huokuvat seesteisyyttä, antaen samalla virtaa päivän kokoukseen.

Lounge on rauhallinen tila, jonka varata tukikohdaksi kauneushoitojen yhteyteen tai vaikka pienempään kokoukseen. Se sopii mainiosti esimerkiksi pienelle polttariporukalle tai tiimille ideointiin! Tilasta löytyy iso näyttö HDMI-kaapelilla, langaton internet-yhteys sekä tuolit ja pöytä kahdeksalle (8) henkilölle. Tilan takaosassa on rentoon oleiluun sohva ja kaksi nojatuolia, joten yhteensä tilaan mahtuu max. 12 henkilöä.

Sali on seesteinen tila, jossa kokoustatte mukavasti joogamatoilla tai perinteisesti istuen. Sali soveltuu mainiosti esimerkiksi isompien ryhmien kokoustamiseen. Voimme järjestää tilassa myös yksityisen joogatunnin. Tilaan mahtuu noin 20-30 henkilöä, istuen tai rennosti joogamatolla oleskellen. Sieltä löytyy langaton internet-yhteys sekä halutessanne 1-2 fläppitaulua. Tilan yhteydestä löytyy erillinen pukutila peileineen, suihku sekä vesipiste.

Muut palvelut ryhmille

Kaikkiin tiloihin on erikseen varattavissa myös herkullisia tarjoiluja pienempään ja isompaan nälkään. Kylpyläkäynnin lisäksi tarjoamme ryhmille myös useita erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten allasnyrkkeilyä, allaspyöräilyä, joogaa tai ryhmähoitoja.

Varaukset
yritysmyynti@flamingospa.fi
+35820 7785 201

Lisätietoja

www.flamingospa.fi/ryhmat sekä www.flamingospa.fi/mysense/ryhmille

 

 

 

Megazone

Kokoustila: 40 m2, sijaitsee Megazonen yhteydessä.

Kokousvarusteet: wifi, videotykki, valkokangas, fläppitaulu

Muut varusteet: jääkaappi

Kokoustamaan ja ruokailemaan max. 24 henkilöä.

Lyhyeen oleskeluun sopii isommallekin ryhmälle.

Varaukset
vantaa@megazone.fi
050 5730805

Lisätietoja
http://megazone.fi/vantaa/yrityspaketit/