Siirry sisältöön

Palvelut kävijöille

Tutustu Jumbo-Flamingon monipuolisiin palveluihin:

Jumbon asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteemme löydät Jumbon 1. kerroksesta, Keskusaukion kulmasta. Piste palvelee kauppakeskuksen aukioloaikoina suomeksi ja englanniksi. Muita asiakas-palvelupisteen palveluita ovat HSL reittiopastukset ja muut kauppakeskuksen palveluopastukset, takstitilaukset, iPadien käyttömahdollisuus sekä kuulutusmahdollisuus. Asiakaspisteelle voit ilmoittaa kauppakeskukseen liittyvistä huolto- tai siivous-tarpeista. Asiakaspalvelupisteellä voit myös ladata matkapuhelimesi akun.

Kierrätyspisteet

Jumbo-Flamingossa kierrätys onnistuu vaivattomasti ostosreissun yhteydessä. Suurimman kierrätyspisteemme löydät Jumbon edestä, Lentoasemantien puoleiselta ulkopaikoitusalueelta. Pullot, tölkit, muovit, pahvit, metallit, lasit sekä SER-jätteen (sähkö- ja eletroniikkaromun) voit jättää myös parkkihallin keskeltä löytyvän Pullotalon pullonpalautuspisteille.

Kotitalousjätteiden kierrätys ulkokierrätyspisteellä

Jumbo-Flamingossa voit kierrättää monenlaiset kotitaloudessa syntyvät kierrätysmateriaalit. Suurin kierrätyspisteemme löytyy Lentoasemantien puoleiselta ulkopaikoitusalueelta, Jumbon edestä.

Mitä kaikkea kierrätyspisteellä voi kierrättää?

  • Lasipakkaukset

  • Kartonkipakkaukset

  • Paperi

  • Metalli

  • Muovipakkaukset

  • Vaatteet, kengät, laukut, kodintekstiilit, lelut ja urheiluvälineet (UFF)

Kierrätyspistettämme ylläpitää HSY (Helsingin seudun ympäristöpalvelut) sekä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy.

Pullotalon pullonpalautus- ja kierrätyspiste

Jumbo-Flamingon pullonpalautuspisteet sijaitsevat Jumbon pysäköintitasolla P1 ja P3, parkkihallin keskellä sijaitsevassa Pullotalossa. Niiden yhteydestä löytyvät keräysastiat muoville, kodin pientekniikalle, pahville, lasille ja metallille.

 

Mitä kaikkea pullotalossa voi kierrättää?

 • Pantilliset pullot ja tölkit
 • Muovit
 • Pahvi
 • Kodin pientekniikka, kuten
  • pienet sähkölaitteet
  • paristot ja pienakut
  • loisteputket ja lamput
  • mustepatruunat
  • eL-lamput ja LED-lamput
  • matkapuhelimet

Lisäksi Pullotalon ulkopuolelta löytyy erilliset keräysastiat lasille ja metallille.

Halutessasi voit lahjoittaa pullojen ja tölkkien palautuksesta saamasi rahat eri seurojen ja järjestöjen toimintaan.

Pullotalojen kierrätyspisteet ovat avoinna klo 6-24.

Lue lisää Jumbo-Flamingon vastuullisuusteoista ja kierrätysmahdollisuuksista.

 

Koiraparkki

Koiraparkki löytyy Jumbon pysäköintihallin P1-tasolta, Market-tason sisäänkäynnin läheisyydestä. Koirille on varattu 5 lukittavaa häkkiä, joissa ne voivat turvallisesti odotella ostosreissun ajan. Koirat ovat toki tervetulleita asioimaan myös sisälle kauppakeskuksen julkisiin tiloihin (pois lukien elintarvikeliikkeet).

Lapset

Jumbo-Flamingosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja lapsiperheille suunnattuja palveluita ja tiloja. Lapsia rakastava maskottimme Jupu Pupu vierailee tasaisin väliajoin kauppakeskuksessa ja myös lapsiperheille suunnattuja tapahtumia järjestetään vuosittain. Pienten asiakkaiden viihtyvyys on meille niin tärkeää, että kauppakeskuksestamme löytyy lasten vessoja, joista löytyy pikkuväelle paremmin sopivat lasten pöntöt sekä pullonpalautuspisteiltä lasten portaat, joiden avulla myös lapset ylettyvät pullonpalautusautomaateille.

Lasten leikkipaikat

Kauppakeskuksesta löytyy neljä ilmaista leikkialuetta, joissa perheen pienimmät viihtyvät varmasti. Lasten leikkipaikat ovat auki kauppakeskuksen aukiolojen mukaan.

 • Jupu Pupun leikkipaikka sijaitsee Jumbon 1. kerroksessa, ravintolamaailman päädyssä, Hesburgerin vieressä. Jumbon kookkain leikkipaikka kätkee sisälleen liukumäen, lasten pelejä sekä eri kokoisia rakennuspalikoita omien rakennelmien ja esteratojen tekemiseen.
 • Avaruusaiheinen Jupun leikkitila, New Yorkerin edessä, Jumbon 1. kerroksessa taas vie lapset mielikuvitusmatkalle Jupu Pupun avaruus-asemalle, josta löytyy pieni liukumäki, lasten pelejä ja avaruusalusta pääsee myös itse ohjaamaan ratin taakse.
 • Lasten pehmopalikka-altaassa Stadiumin edessä, Jumbon 1.kerroksessa voi suurista pehmopalikoista rakentaa oman majan tai linnakkeen.
 • Unohtamatta Prisman sisältä löytyvää kiipeilytaloa ja karusellia, jotka nekin ovat lapsiperheiden käytössä market-tasolla täysin ilmaiseksi.

Vaipanvaihtopisteet ja lastenhoitohuone

Jumbo-Flamingosta löytyy yhteensä kuusi vaipanvaihtopistettä inva-vessojen yhteydestä, 4 Jumbon puolelta ja 2 Flamingon puolelta. Näiden lisäksi vaippaikäisten käytössä on myös Jumbon puolen suurempi lastenhoitohuone, joka löytyy Jumbon 1. kerroksesta, Hesburgerin vierestä, käytävän päästä.

Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä tiloissa. Hoitohuoneesta löytyy mikro ja pieni ruokailualue sekä rauhallinen imetysnurkkaus. Lastenhoitohuoneen yhteydestä löytyy automaatti, josta voi ostaa yksittäisiä vaippoja, välipalaa ja lasten puhdistuspyyhkeitä. Katso tarkat sijainnit pohjakartasta.

Lastenrattaat ja lapsiperheiden ostoskärryt

Jumbo-Flamingosta löytyy myös muutamia lainattavia lastenrattaita, joita voi tiedustella Jumbon keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltä. Lastenrattaita voi lainata asiakaspalvelupisteeltä ilmaiseksi ostosreissun ajaksi.

Jumbon market-tasolta (0. kerros), ylempiin kerroksiin johtavien liukuhihnojen juuresta löytyvät kaukalokärryt pienille vauvoille sekä istuimelliset ostoskärryt kahdelle- tai yhdelle lapselle. Myös autoa muistuttavat lastenkärryt tekevät ostosreissusta entistä mukavamman ja ne löytyvät markettien välistä heti sisäänkäynnin tuntumasta.

Jupu Pupu

Jumbo-Flamingon Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Varmimmin ystävällisen pitkäkorvamme bongaat keskusaukiolta tasatunnein klo 11-17 välisenä aikana esiintymispäivinä.

 

Liikuntarajoitteiset

Jumbo-Flamingo haluaa taata esteettömän liikkumisen kaikille. Henkilötietojasi vastaan tarjoamme lainaksi pyörätuoleja kauppakeskuksessa helpottamaan asiointia. Voit lainata pyörätuolin vartijoiltamme P3-tason pääsisäänkäynnin luota sekä K-citymarketin ja Prisman välistä market-tasolta (0. kerros).

Inva-WC löytyy Jumbo-Flamingosta jokaisen wc-tilan yhteydestä. Eri kerrosten välillä liikkuminen onnistuu sujuvasti lukuisilla hisseillämme.

Jumbon pysäköintihallin P3-tasolla, pääovien läheisyydessä sijaitsee taksiasema, johon mahtuvat jopa 2,8 m korkeat invataksit.

Löytötavarat

Kun sinulla on kysyttävää löytötavaroihin liittyen, ota yhteys Jumbon keskusaukiolla (1. krs) sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen, puh. 09 7744 6068 / info@jumbo.fi

Jumbosta ja Flamingosta löytyneitä tavaroita säilytetään noin kahden viikon ajan katoamisesta, jonka jälkeen ne luovutetaan Suomen löytötavarapalvelun haltuun tai poliisille. Kaikki kauppakeskuksesta löytyneet tavarat ovat laitoslöytöjä eikä niistä näin ollen makseta löytöpalkkiota, eikä niiden omistusoikeus missään vaiheessa siirry löytäjälle. Noin kahden viikon jälkeen löytötavaroita voi kysellä Suomen löytötavarapalvelusta numerosta 0600 41006.

Pankkiautomaatit

Jumbo-Flamingosta löydät useita pankki- että talletusautomaatteja. Automaatit löytyvät market-tasolta (0. kerros), 1. kerroksen pääovien vierestä, Robert’s Coffeen edustalta sekä Stockmannin päädystä.

Rahan talletus onnistuu Stockmannin päädyn automaatilla sekä Robert’s Coffeen edessä olevalla automaatilla kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan (ma-la 10-20 ja su 11-18). Katso automaattien sijainnit pohjakartasta.

Postipalvelut ja pakettiautomaatit

Kirjepostilaatikot sijaitsevat kaikilla kauppakeskuksen pääsisäänkäynneillä; market-tasolla, P3 tasolla pääovien sekä Stockmannin päädyn läheisyydessä sekä Flamingon pääsisäänkäynnin luona.

Postin pakettiautomaatti sekä DHL:n, Postnordin ja DB Schenkerin noutoautomaatti löytyvät K-citymarketin ja Prisman välistä, liukunauhojen luota.

Voit noutaa verkko-ostoksesi pakettiautomaatista kätevästi ostosreissusi yhteydessä, kun olet saanut tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Postin pakettiautomaatista voit myös lähettää paketteja ostamalla lähetyksen Postin verkkosivuilta ja varaamalla lokeron haluamastasi automaatista. Katso pakettiautomaattien sijainti pohjakartasta.

Säilytyslokerot

Voit säilyttää tavaroita Jumbo-Flamingon säilytyslokeroissa, jotka sijaitsevat market-tasolla (0. kerros). Lokerot toimivat millä tahansa etäluettavalla kortilla (esim. Plussa- tai S-etukortti). Lokeroiden käyttö on maksutonta. Huomioithan, että lokerot ovat käytössä kauppakeskuksen aukioloaikoina ja lokerot tyhjennetään aina kauppakeskuksen sulkeuduttua. Katso säilytyslokeroiden sijainnit pohjakartasta.

Säilytyslokeroiden vikatilanteissa voit olla yhteydessä Jumbon turvavalvomoon 09-7744 6041 ja lokeroihin jääneitä tavaroita voi tiedustella asiakaspalvelupisteeltä numerosta 09-7744 6068 tai sähköpostilla osoitteesta info@jumbo.fi

WiFi

Jumbo-Flamingossa WiFin käyttö on helppoa ja maksutonta – tarjoamme asiakkaillemme käyttöön ilmaisen WLAN-yhteyden.

Wörkkis – työtila

Flamingoon on avattu uusi, kaikille avoin Wörkkis-työtila, joka tarjoaa puitteet niin etätöiden tekemiselle kuin opiskelullekin. Työtilasta löydät erilaisia työpisteitä pöytäpisteistä rentoihin sohvapaikkoihin sekä äänieristetyn puhelinkopin tärkeitä puheluita varten. Mikä parasta, kauppakeskuksen laajat ravintola- ja kahvilapalvelut ovat lähellä käytettävissäsi. Työtilassa on myös säilytyslokeroita, joihin voit jättää tavarasi kipaistessasi muualla, kunhan tuot oman lukon mukanasi ja tyhjennät lokeron lopetettuasi työskentelyn työtilassa. Wörkkiksessä toimii maksuton Wifi, eikä paikkavarausta tarvitse tehdä etukäteen. Wörkkis on auki ma-pe 8-20, la 8-18 ja su 11-18.

Wörkkis-työtila löytyy Flamingon 2. kerroksesta, Break Sokos Hotel Flamingon päädystä. Jos saavut autolla, lähin sisäänkäynti pysäköintihallista on B2.

Yhteiskäyttöautot ja sähköautojen latauspisteet

Jumbon parkkihallista löytyy 76 sähköautojen latauspistettä, jotka sijaitsevat pysäköintihallissa tasoilla P1 (vihreä-taso), P2 (keltainen taso) ja P3 (liila-taso). Flamingon parkkihallista löytyy neljä sähköautojen latauspistettä.

Jumbo-Flamingosta voit lainata yhteiskäyttöautoja, jotka toimivat minuuttiveloitteisesti puhelimesi kautta. Kirjaudu ja rekisteröidy valitsemaasi palveluun osoitteessa 24Rent.fi tai 24go.fi ja näät vuokrattavissa olevat autot ja niiden vuokrahinnat.

Auton voi palauttaa sovelluksen tarjoamille pysäköintialueille ympäri Helsinkiä. 24Rent -auto voidaan ottaa käyttöön myös pidemmäksi aikaa. Näissä tapauksissa auto tulee palauttaa takaisin Jumbon pysäköintihalliin.

Yhteiskäyttöautot löytyvät Jumbon P3-pysäköintihallista, heti ensimmäisen sisäänajon oikealta puolelta.