Siirry sisältöön

Iloa arkeen ja juhlaan lahjakortilla

170 liikettä ja palvelua

Voimassa 12 kuukautta lunastuspäivästä

Lataa arvoa 10-250€

Anna lahjaksi valinnanvapaus!

Anna päivänsankarin valita itselleen mieleinen lahja. Se onnistuu Jumbo-Flamingon lahjakortilla, jolla voi tehdä ostoksia, maksaa ravintoloissa tai hankkia vaikka viikon ruokatarvikkeet! Kortti on voimassa 12 kuukautta lunastuspäivästä ja sen arvon saa valita 10-250 € väliltä. Lahjakortin käyttöaikaa ei voi pidentää eikä vanhaksi menneelle lahjakortille jääneitä rahoja voida palauttaa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten ostan ja noudan lahjakortin?

Jumbo-Flamingon lahjakortin voi ostaa Jumbon keskusaukiolla (1. krs) sijaitsevalta infopisteeltä tai verkkokaupasta. Ostaminen onnistuu yleisimmillä pankki-/luottokorteilla, lukuun ottamatta DinersClub ja American Express -kortteja.

Ostaessasi lahjakortin verkkokaupasta saat sähköpostitse tai tekstiviestitse noutokoodin, jolla lahjakortti tulee noutaa Jumbo-Flamingon infopisteeltä. Lahjakortin voi myös tilata suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai puhelinnumeroon.

Lahjakortti noudetaan ostotavasta riippumatta aina Jumbo-Flamingon infopisteeltä.

Kauanko lahjakortti on voimassa?

Jumbo-Flamingon lahjakortti on voimassa 12 kuukautta kortin lunastuspäivästä.

Lahjakortin käyttöaikaa ei voi pidentää eikä vanhaksi menneelle lahjakortille jääneitä rahoja voida palauttaa.

Mitä jos lahjakortin saldo loppuu kesken?

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Loppusumman mahdollinen erotus tulee maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti).

Missä voin käyttää lahjakorttia?

Jumbo-Flamingon lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Jumbon ja Flamingon liikkeissä, pois lukien Pelaamo, pankit ja valuutanvaihtopisteet.

Onko lahjakortti heti käyttövalmis?

Kortti on heti lunastamisen jälkeen käyttövalmis. Uusien liikkeiden kohdalla voi olla pieni viive, mutta lahjakortti toimii niissäkin vähintään 1-2 päivän sisällä.

Lahjakortin saldon ja voimassaolon tarkistaminen

Jumbo-Flamingon liikkeiden kassat eivät näe lahjakortin saldoa, joten se tulee tarkistaa itse ennen ostoksille menoa. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa täältä.

Käytä lahjakortin saldon ja voimassaoloajan tarkistukseen kortin takapuolella sijaitsevaa 16-numeroista korttinumeroa (=Card Number) sekä 6-numeroista turvakoodia (=Security Code). Saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa myös kortin takana olevalla QR-koodilla tai Jumbo-Flamingon infopisteellä.

Voiko lahjakortin vaihtaa käteiseksi?

Ei. Lahjakortista ei myöskään palauteta rahoja mikäli lahjakortille jää arvoa voimassaoloajan umpeuduttua.

Voinko palauttaa lahjakortilla ostetun tuotteen?

Kyllä, voit palauttaa tuotteen normaalisti samaan liikkeeseen, josta olet sen ostanut. Rahat palautetusta tuotteesta tilitetään ensisijaisesti takaisin lahjakortille (mikäli kortti on vielä tallessa) tai liikkeen omalle lahjakortille.

Voinko ostaa lahjakortilla useamman kuin yhden tuotteen, useammasta kuin yhdestä Jumbon liikkeestä?

Kyllä, lahjakorttia voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monessa Jumbo-Flamingon liikkeessä kuin tahtoo, jos lahjakortilla on saldoa.

Voiko lahjakortilla maksaa Flamingon liikkeissä tai palveluissa?

Kyllä voi.