Siirry sisältöön

Iloa arkeen ja juhlaan lahjakortilla

120 Jumbon liikettä

Voimassa 12kk ostopäivästä

Lataa arvoa 10-250€

Anna lahjaksi valinnanvapaus!

Anna päivänsankarin valita itselleen mieleinen lahja. Se onnistuu Jumbon lahjakortilla, jolla voi tehdä ostoksia, maksaa ravintoloissa tai hankkia vaikka viikon ruokatarvikkeet! Kortti on voimassa 12 kuukautta latauspäivästä ja sen arvon saa valita 10-250 € väliltä. Jumbon lahjakortti ei käy maksuvälineenä Flamingon liikkeissä. Lahjakortin käyttöaikaa ei voi pidentää eikä vanhaksi menneelle lahjakortille jääneitä rahoja voida palauttaa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten ostan ja noudan lahjakortin?

Jumbon lahjakortin voi ostaa Jumbon keskusaukiolla (1. krs) sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltä tai verkkokaupasta. Ostaminen onnistuu yleisimmillä pankki-/luottokorteilla, lukuun ottamatta DinersClub ja American Express -kortteja.

Ostaessasi lahjakortin verkkokaupasta saat sähköpostitse tai tekstiviestitse noutokoodin, jolla lahjakortti tulee noutaa Jumbon asiakaspalvelupisteeltä. Lahjakortin voi myös tilata suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai puhelinnumeroon.

Lahjakortti noudetaan ostotavasta riippumatta aina Jumbon asiakaspalvelupisteeltä.

Kauanko lahjakortti on voimassa?

Jumbon lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortin käyttöaikaa ei voi pidentää eikä vanhaksi menneelle lahjakortille jääneitä rahoja voida palauttaa.

Mitä jos lahjakortin saldo loppuu kesken?

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Loppusumman mahdollinen erotus tulee maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti).

Missä voin käyttää lahjakorttia?

Jumbon lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Jumbon liikkeissä, pois lukien pankit ja valuutanvaihtopisteet. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä Flamingon liikkeissä.

Onko lahjakortti heti käyttövalmis?

Kortti on heti latauksen jälkeen käyttövalmis. Uusien liikkeiden kohdalla voi olla kuitenkin pieni viive, mutta lahjakortti toimii niissäkin vähintään 1-2 päivän sisällä latauksesta.

Lahjakortin saldon ja voimassaolon tarkistaminen

Jumbon liikkeiden kassat eivät näe lahjakortin saldoa, joten se tulee tarkistaa itse ennen ostoksille menoa. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa täältä.

Käytä lahjakortin saldon ja voimassaoloajan tarkistukseen kortin takapuolella sijaitsevaa 16-numeroista korttinumeroa (=Card Number) sekä 6-numeroista turvakoodia (=Security Code). Saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa myös kortin takana olevalla QR-koodilla tai Jumbon asiakaspalvelupisteellä.

Voiko lahjakortin vaihtaa käteiseksi?

Ei. Lahjakortista ei myöskään palauteta rahoja mikäli lahjakortille jää arvoa voimassaoloajan umpeuduttua.

Voinko palauttaa lahjakortilla ostetun tuotteen?

Kyllä, voit palauttaa tuotteen normaalisti samaan liikkeeseen, josta olet sen ostanut. Rahat palautetusta tuotteesta tilitetään ensisijaisesti takaisin lahjakortille (mikäli kortti on vielä tallessa) tai liikkeen omalle lahjakortille.

Voinko ostaa lahjakortilla useamman kuin yhden tuotteen, useammasta kuin yhdestä Jumbon liikkeestä?

Kyllä, lahjakorttia voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monessa Jumbon liikkeessä kuin tahtoo, jos lahjakortilla on saldoa.

Voiko lahjakortilla maksaa Flamingon liikkeissä tai palveluissa?

Ei, valitettavasti Jumbon lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Jumbossa.