Jumbo-Flamingon uusi vastuullisuusohjelma palkittiin kunniamaininnalla

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo osallistui Vuoden kauppakeskusteko -kilpailun Vastuullisuus-sarjaan ilmoittamalla mukaan uuden vastuullisuusohjelmansa sekä siihen liittyvät toimenpiteet. Mukaan ilmoittautuminen ja vastuullisuuteen panostaminen kannatti, sillä kauppakeskukselle myönnettiin kunniamaininta kyseisessä kilpailussa.

Jumbo-Flamingo on laatinut kattavan vastuullisuusohjelman, jossa tavoitteena on olla Suomen vastuullisin kauppakeskus vuoteen 2030 mennessä. Kunnianhimoisen tavoitteen lisäksi kauppakeskus haluaa olla tulevaisuudessa entistäkin reilumpi työpaikka tuhansille sekä Vantaan paras naapuri. Vastuullisuusohjelman alulle panosta ja jalkauttamisesta on vastannut vuoden 2022 loppupuolella aloittanut vastuullisuuspäällikkö.

Vastuullisuuden kehittämisellä vahvistamme kauppakeskuksen brändiä, parannamme asiakaskokemusta, saamme motivoituneempia työntekijöitä sekä huomattavia kustannussäästöjä. Teemme laaja-alaista yhteistyötä lähialueen yhteisöjen kanssa ja vaadimme vastuullisempaa toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Asiakkaammekin osaavat jo vaatia vastuullisempaa toimintaa sekä vastuullisemmin tuotettuja tuotteita. Isona toimijana meillä on iso vastuu, mutta teoillamme on myös iso vaikutus, vastuullisuuspäällikkö Katariina Ekman kommentoi.

Kilpailun tuomaristo kommentoi Jumbon vastuullisuusohjelmaa kokonaisuudessaan seuraavasti:

  • Kunnianhimoinen ja haastava tavoitteidenasetanta
  • Selkeästi konseptoitu ohjelma, jossa vastuullisuus läpi leikkaa kaiken toiminnan ja on jalkautettu osaksi arjen toimintaa, mukaan lukien asiakas- ja vuokralaistyytyväisyys
  • Vastuullisuusohjelma ja vastuullisuuspäällikkö suunnannäyttäjiä toimialalle
  • Tuomaristo jäi mielenkiinnolla odottamaan tulevien vuosien toimenpiteitä ja näiden mittaamista

Lue lisää kauppakeskuksen vastuullisuusohjelmasta ja -teoista nettisivujemme vastuullisuusosiosta jumbo.fi/vastuullisuus/

Jaa somessa