Lämmityspäästöt nollaan Uusiolämmön avulla

Jumbo-Flamingon vastuullisuusohjelma valmistui viime vuonna. Ohjelman tavoitteena on painaa kauppakeskuksen päästöt hiilineutraaliksi jo vuoteen 2025 mennessä. Jumbo-Flamingo ottaa Vantaan Energian täysin uusiutuvalla ja päästöttömällä Uusiolämpö-tuotteella ison harppauksen kohti hiilineutraalisuustavoitettaan. Käyttämällä Uusiolämpöä kauppakeskus vähentää päästöjä noin 2 880 hiilidioksiditonnia vuodessa, mikä vastaa 280 suomalaisen vuotuisia CO2-päästöjä.

Monissa yrityksissä merkittävä osuus päästöistä syntyy nimenomaan kiinteistön lämmityksestä. Vantaan Energia mahdollistaa tuotteillaan ja palveluillaan matkaa kohti entistä pienempää hiilijalanjälkeä. Vaikuttavuudeltaan ja päästövaikutuksiltaan Uusiolämpö on erinomainen ratkaisu, sillä tuote on täysin uusiutuva ja päästötön. Uusiolämpö tuotetaan Vantaan Energian jätevoimalassa pääkaupunkiseudun asukkaiden sekajätteistä sekä Martinlaakson biovoimalassa, joka hyödyntää kotimaista metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvää puuhaketta.

Uusiolämpö-tuote ja etenkin sen täydellinen päästöttömyys oli positiivinen yllätys kauppakeskuksen johdolle ja kiinteistöomistajille. Vastuullisuusohjelman myötä käytiin läpi laajasti eri keinoja, miten kunnianhimoiset tavoitteet olla Suomen vastuullisin kauppakeskus voisi saavuttaa. Kiinteistön lämmitykseen liittyvät ratkaisut ovat yksi merkittävä mahdollisuus. Vantaan Energialta löytyi valmis tuote, joka sopi kauppakeskuksen tarpeisiin erinomaisesti.

Jaa somessa