Siirry sisältöön

Nyt tehdään entistä Jumbompaa!

Jumbo-Flamingo uudistuu

Olemme jatkossa entistä yhtenäisempi, viihtyisämpi ja hel­pom­min saa­vu­tet­ta­va kaup­pa­kes­kus –

Van­taan viih­tyi­sin syli.

Rakennamme rentoja oleskelutiloja ja tapaamispaikkoja. Tuomme entistä enemmän elämyksiä, enemmän fiilistä, hyvää oloa ja tunnelmallisia viheralueita. Ja lisäämme liikkumisen helppoutta. Samalla autamme tekemään kestäviä valintoja arjessa. Uudistuksemme on osa koko lähialueen kehitystä.

Entistä Jumbompi -uudistuksen ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2024 lopussa.

Pssst! Huomioi tämä

Muutostöissä on joulutauko 8.1.2024 asti. Haluamme rauhoittaa joulunajan asiakkaillemme ja tarjota tontuille työrauhan.

Muutostyöt ovat siirtyneet kauppakeskuksen 1. kerrokseen ja Flamingon 3. kerroksen yleisövessoihin, jotka ovat toistaiseksi pois käytöstä. Hädän hetkellä lähimmän korvaavan WC:n löydät Funparkin päädystä 1. kerroksesta. Myös markettason istuinalue on purettu keskusaulan tulevien muutostöiden alta pois.

Katso mitä uudistamme

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi uudistus tehdään?

Haluamme vastata asiakkaidemme muuttuneisiin odotuksiin myös tulevaisuudessa. Uudistuksella vahvistamme kasvuamme, lisäämme vetovoimaisuuttamme ja varmistamme, että olemme jatkossakin Suomen ylivoimainen ykkönen.

Milloin uudistustyö alkaa ja milloin on valmista?

Hommat on aloitettu heinäkuun alussa Stockmannin päädyn toisesta kerroksesta yleisten tilojen lattialaattojen vaihtamisella. Stockmannin päädystä työt etenevät vaiheittain kohti Jumbon keskusaukiota. Syyskuusta eteenpäin myös kauppakeskuksen muissa osissa tehdään samanaikaisesti erilaisia muutostöitä.

Töistä pidetään tauko 2023 joulushoppailujen aikana, jotta tontuille jää työrauha.

Uudistustöiden ensimmäinen vaihe valmistuu jouluksi 2024.

Vaikuttavatko uudistustyöt asioimiseen kauppakeskuksessa?

Työt pyritään hoitamaan niin, että niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Meluisat työt tehdään pääasiassa öisin. Liikkeet ja palvelut pysyvät auki normaalisti ja kulkureitit säilyvät ennallaan.

Missä uudistustyön etenemistä voi seurata?

Voit seurata uudistuksen etenemistä somessa Facebook- ja Instagram-kanavillamme. Jumbottajamme seuraavat töiden kulkua paikan päällä ja raportoivat uusimmista kuulumisista.

Somekanavistamme löydät myös muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista uudistukseen liittyvää sisältöä. Samat jutut löydät myös tältä verkkosivulta, josta voit seurata urakan etenemistä.

Mitä uudistuksessa tehdään?

Uudistamme Jumbo-Flamingon sisä- ja ulkopintoja niin, että kauppakeskus näyttää ja tuntuu entistä yhtenäisemmältä. Päivitämme asiakkaille tutut keskusaulat näyttävämmiksi ja tekniikaltaan monipuolisemmiksi.

Panostamme myös asiakkaidemme viihtyvyyteen Jumbo-Flamingon yleisissä tiloissa. Uudet houkuttelevammat oleskelutilat ja vehreämpi ympäristö houkuttelevat istahtamaan alas ja hengähtämään.

Uudistuksen jälkeen meillä on entistäkin mukavampi asioida ja entistäkin helpompi viihtyä.