Entistä Jumbompi uudistus jatkuu – tätä kaikkea teemme 2024

Jumbo-Flamingossa on ahkeroitu viime kesästä saakka entistä Jumbomman kauppakeskuksen eteen. Paljon on saatu aikaan mutta paljon riittää vielä tehtävää. Muutostyöt jatkuvat eri puolilla Jumbo-Flamingoa vuoden 2024 loppupuolelle asti.

Jumbo-Flamingon muutostyöt jatkuvat nyt vuoden alussa siitä, mihin ne ennen joulua jäivät, ja alkanut vuosi tuleekin olemaan tekemistä täynnä. Kun tahti uudistustöissä kiihtyy, työn jäljet näkyvät ja kuuluvat kauppakeskuksessa aiempaa enemmän – käytävillä ja auloissa saatat huomata esimerkiksi rakennustelineitä tai teipattuja ja suojattuja lattiapintoja.

Kuten tähänkin asti, pyrimme minimoimaan asiakkaillemme aiheutuvat haitat ja toteuttamaan töitä mahdollisimman paljon öisin. Hetkittäiset aherruksen äänet ja jäljet ovat lupaus entistä viihtyisämmästä, näyttävämmästä ja toimivammasta kauppakeskuksesta.

  • Viime kesänä aloitetut liikkeiden julkisivujen ja lattioiden uudistustyöt jatkuvat eri puolilla kauppakeskusta. Uudistuksen ansiosta liikkeet saavat lisää näkyvyyttä, yleisten tilojen tunnelma yhtenäistyy ja koko kauppakeskuksen sisätilat saavat entistä modernimman ja näyttävämmän ilmeen.
  • Jumbon ensimmäisen kerroksen tasolaajennustyöt alkavat rakennustelineiden pystytyksellä markettasolle 15.1. Laajennus tuo keskusaulaan uudenlaista tekniikkaa ja viihtyisiä oleskelualueita, joissa voi hengähtää ja vaihtaa kuulumisia shoppailun lomassa.  
  • Flamingon ensimmäisen kerroksen WC-tilojen uusiminen on aloitettu. Väliaikaiset WC:t löytyvät Flamingon toisesta kerroksesta Finnkinon myymälän vierestä. Myös Flamingon kolmannen kerroksen hienot ja vasta uudistetut WC-tilat ovat jälleen käytössä.

Muistathan seurata somekanaviamme Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä, niin pysyt perillä uudistukseen liittyvistä kuulumisista. Uusimmat asiointiin vaikuttavat käänteet löydät verkkosivujemme Jumbo uudistuu -sivun Pssst!-osiosta.

Jaa somessa