Jumbo-Flamingo uudistuu – asiointi sujuu silti kesäisen leppoisasti

Jumbo-Flamingossa riittää vilskettä kesäisinkin. Kysyimme asiakkailtamme heidän mielipidettään uudistushankkeesta ja sen vaikutuksista asiakaskokemukseen. Uudistus on kyllä huomattu, mutta harva on kokenut sen vaikuttaneen asiointiin. Eli juuri niin kuin pitääkin!

Eijalle ja Artolle Jumbo-Flamingo on varsinainen vakiopaikka. He käyvät kauppakeskuksessa noin pari kertaa viikossa. Tiheistä vierailuistaan huolimatta remppatyöt eivät ole heidän mukaansa haitannut asiointia millään lailla.

Mitä Eija ja Arto sitten odottavat uudistuvalta Jumbo-Flamingolta?

– Jotain uutta. Varmaan uusia liikkeitä, vaikka niitä tuleekin kyllä usein, Eija kertoo.

Ostoksille saapuneet kaverukset Ella ja Mea eivät vieraile Jumbo-Flamingossa ihan yhtä ahkerasti. Ella kertoo käyvänsä kauppakeskuksessa ehkä kerran kolmessa tai neljässä kuukaudessa, Mea taas noin kerran kuukaudessa. Kummankaan mielestä uudistushankkeen työt eivät ole vaikuttaneet esimerkiksi kauppakeskuksessa liikkumiseen.

– Mikään ei ole muuttunut sillä tavalla, että olisi ollut ongelmia, Mea sanoo.

– En ole huomannut opasteita, mutta en oikeastaan koskaan muutenkaan käytä niitä, Ella naurahtaa.

Hanna ja Henri olivat saapuneet perheensä kanssa hakemaan uutta passikuvaa. Jumbo-Flamingossa he vierailevat vaihtelevaan tahtiin. Hanna kertoo käyvänsä kauppakeskuksessa noin kerran kuussa.

Perhe on pannut hankkeen merkille Jumbo-Flamingossa vieraillessaan, mutta asiointiin se ei ole vaikuttanut.

– Joskus olemme joutuneet kiertämään jonkun verran enemmän, mutta mitään varsinaista haittaa ei töistä ole ollut, Hanna sanoo.

Jumbo-Flamingon uudistustyöt jatkuvat läpi kesän, mutta asiointi meillä käy yhtä sujuvasti kuin aina ennenkin. Poikkea siis meille shoppailemaan sadepäivänä tai vaikkapa hellettä pakoon jäätelölle!

Jaa somessa