Ruohonjuuri

Rohkeasti parempaan päin! Elinvoimaa elämääsi – helposti ja herkullisesti Ruohonjuuresta! Jumbon Ruohonjuuresta löydät kahmalokaupalla hyvän elämän eväitä – fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi. Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat hyllymme pullollaan. Tule valloittumaan valikoimastamme!

Miltä maistuu luomu? Tule Jumbon Ruohonjuuren maistelemaan – meillä on aina maistiaisia! Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruoasta ja hyvän olon oivalluksista. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä. Luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella tehtyyn ruokaan.

Pomppaa peremmälle – Ruohonjuuressa Sinua jo odotetaan!

Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit ovat turvallinen ja toimiva ratkaisu tukan värjäykseen. Huippulaadukkaat kasvivärit hoitavat hiuksia sekä lisäävät niiden kiiltoa ja eloisuutta.

11,95€ (14,95€)

Voimassa 11.9.2020 - 30.9.2020

Ruohonjuuri
Tiesitkö, että Lunetten Kuukupit valittiin Ruohonjuuren parhaaksi hygieniatuotteeksi! ”Tuote, jota voisin suositella jokaiselle naiselle. Helpottaa elämää, luonto ja kukkaro kiittää!” – Jenna

24,95€ (29,95€)

Voimassa 11.9.2020 - 30.9.2020

Ruohonjuuri
Lisäbuustia aivoille ja suorituskyky kukkeaksi! Sieni ja kahvi ne yhteen soppii! Lion´s mane- ja pakuriuutteita sekä ruusujuurta sekoitettuna parhaimman laatuiseen luomuarabica-pikakahviin.

7,99€ (9,99€)

Voimassa 11.9.2020 - 30.9.2020

Ruohonjuuri