Kaikille avoin Wörkkis-työtila on nyt auki

Flamingoon on avattu uusi, kaikille avoin Wörkkis-niminen työtila, joka tarjoaa puitteet niin etätöiden tekemiselle kuin opiskelullekin. Työtilasta löydät erilaisia työpisteitä pöytäpisteistä rentoihin sohvapaikkoihin sekä äänieristetyn puhelinkopin tärkeitä puheluita varten. Mikä parasta, kauppakeskuksen laajat ravintola- ja kahvilapalvelut ovat lähellä käytettävissäsi. Työtilassa on myös säilytyslokeroita, joihin voit jättää tavarasi kipaistessasi muualla, kunhan tuot oman lukon mukanasi ja tyhjennät lokeron lopetettuasi työskentelyn työtilassa. Wörkkiksessä toimii maksuton Wifi, eikä paikkavarausta tarvitse tehdä etukäteen.

Muistathan kuitenkin nämä säännöt työskennellessäsi Wörkkiksessä:

 • Puheet ja keskustelut kuuluvat asiaan – huomioithan kuitenkin muut tilan käyttäjät.
 • Syöminen ja virvokkeiden nauttiminen on sallittua. Tuo omat eväät tai nappaa syötävää kauppakeskuksemme liikkeistä.
 • Siivoathan jälkesi lähtiessäsi – vie roskat roskikseen ja palauta mahdollisesti lainaamasi astiat, jotta paikka on siisti seuraavalle tulijalle.
 • Jos kahvikuppi kaatuu tai henkilökuntaa tarvitaan apuun, soita turvavalvomoon, jonka yhteystiedot löydät työtilan seinältä.
 • Wörkkis-työtila löytyy Flamingon 2. kerroksesta, Break Sokos Hotel Flamingon päädystä. Jos saavut autolla, lähin sisäänkäynti pysäköintihallista on B2.

  Wörkkis on auki ma-pe 8-20,  la 8-18 ja su 11-18.

  Tervetuloa!

  Jaa somessa