Vuosi 2022 oli kauppakeskus Jumbo-Flamingolle jälleen vahva kasvun vuosi

Kauppakeskus Jumbo-Flamingon kävijämäärä kasvoi 11,6 miljoonaan vuonna 2022. Kävijämääräkasvua vuoteen 2021 oli huikeat 11 prosenttia. Kokonaismyynti kohosi yli 482 miljoonaan euroon, joka on 7 prosenttia parempi kuin edellisenä vuonna. Näillä luvuilla Jumbo-Flamingo jatkaa jälleen myynnillään ja kävijämäärällään menestyksekästä ja vahvaa kasvua.

Jumbo-Flamingossa avautui vuoden 2022 aikana mielenkiintoisia, uusia liikkeitä ja ravintoloita, kuten Blue Tomato, Deliberi, Ding Tea, Rituals, Miny, UFF sekä Sinsay.

Loppuvuodesta 2022 Jumbo-Flamingosta on ryhdytty rakentamaan entistä vastuullisempaa kauppakeskusta. Kauppakeskukselle on laadittu vastuullisuusohjelma vuosille 2022-2030. Toimenpiteissä korostuu erityisesti kestävien valintojen mahdollistaminen arjessa, sosiaalisen vastuullisuuden edelleen kehittäminen sekä halu luoda kauppakeskuksesta vehreä ja elämyksellinen kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Jumbo-Flamingon tavoitteena on olla hiilineutraali kauppakeskus vuonna 2025.

Tätä vastuullisuutta silmällä pitäen Jumbo-Flamingo päätti yhdenmukaistaa ja kehittää kiinteistöhuollon, turvallisuuden, siivouspalveluiden sekä kierrätys- ja ympäristöasioidensa palvelutoimintojaan. 1.2.2023 lähtien Jumbo-Flamingoa johdetaan myös ylläpidon osalta yhtenä kokonaisuutena tavoitteena saavuttaa alan parhaimpien toimijoiden ja toimintatapojen myötä huippuluokan palvelutaso. Samalla nostetaan myös Jumbo-Flamingon omaa ylläpidontasoa.

Jatkuva kehitystyö tuottaa tulosta. Esimerkkinä mainittakoon Jumbo-Flamingon jatkuva menestyminen niin asiakastutkimuksissa kuin valtakunnallisessa vuokralaistyytyväisyysvertailussa. Tuloksista käy ilmi, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ystävälliseen palveluun, viihtyisyyteen, siisteyteen ja turvallisuuteen. Jumbo-Flamingon vuokralaiset ovat puolestaan erittäin tyytyväisiä kauppakeskukseen kaikilla osa-alueilla mitattuina. Tulokset ovat Suomen kärkitasoa ja korkeammalla tasolla kuin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa keskimäärin.

Hyvät tulokset tehdään yhdessä ja ilo niistä on myös yhteinen. Kiitos kaikille upeasta vuodesta 2022. Tämä vuosi näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä ja tuo tullessaan paljon lisää hyviä uutisia. Niistä lisää myöhemmin.

Jaa somessa