Uusimmat liiketulokkaat Jumbo-Flamingossa

Jumbo-Flamingon liiketarjonta on päivittynyt jälleen, kun kolme uutta liikettä avattiin kauppakeskukseen loka-marraskuun vaihteessa. Kauppakeskuksen liiketilojen käyttöaste on erittäin hyvällä tasolla, palvelutarjonta uudistuu vuosittain uusilla liikkeillä ja neuvotteluja uusien toimijoiden kanssa käydään jo pitkälle ensi vuoden puolelle. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja tänäkin vuonna olemme päässeet avaamaan useita asiakkaiden toivomia liikkeitä.  Vielä loppuvuodestakin avaamme muutaman pop up-myymälän joulusesongin ajaksi.

Uusimmat liikkeet esittelyssä:

Lindt

Suklaan ystävien taivas on avautunut lähelle pääsisäänkäyntiä, kauppakeskuksen 1. kerrokseen. Lindtillä on pitkät perinteet korkealuokkaisen sveitsiläisen suklaan valmistuksesta. Valikoimasta löydät irtomakeisten lisäksi joulukalenterit, lahjapakkaukset ja leivontaan sekä tarjoiluun soveltuvat suklaatuotteet. Myymälässä voit luoda myös täysin uniikin joulukalenterin valitsemillasi suklaaherkuilla. Lindt on premium-suklaiden johtava brändi tarjoten asiakkailleen tasokkaan palvelun lisäksi herkullisimmat suklaatuotteet niin kotiin kuin lahjaksi.

Freshman

Stockmannin päätyyn, Jumbon 2. kerrokseen avattu Freshman tarjoaa havaijilaisia makuja sekä raa’an kalan ystäville, että kasvissyöjille ja vegaaneille. Tarjolla on runsaita poke kulhoja riisillä tai nuudelilla sekä täyteläisiä, lämpimiä salaatteja. Jokainen kulho ja salaatti valmistetaan päivittäin tuoreimmista raaka-aineista, jotta asiakkaat saisivat maukkaimman ja raikkaimman aterian. Jos kaipaat riittoisampaa tai kasvispitoisempaa ruokaa nopeasti, uusi ravintolatulokas Freshman on kokeilun arvoinen!

Babista

S-Ryhmän uusin ravintolakonsepti Babista haluaa muuttaa ihmisten käsityksen kebabista ja nostaa kebabin siihen asemaan, mihin sen tuhatvuotinen perinne oikeuttaa. Uuden kebab-kulttuurin luomiseen omistautuneet työntekijät valmistavat kebabin intohimolla ja ylpeydellä.  Meheväksi grillatut vartaat sekä vastaleikatun tuoreet kasvikset sekä maukkaat lisukkeet taltuttavat isommankin nälän. Annosten perustana on ensiluokkaisen laadukas liha ja tuoreet yrtit, jotka kruunaavat makuelämyksen. Lisäksi ravintola tarjoaa kana- ja vöner-annoksia, joista kaikki ovat muokattavissa myös vegaanisiksi. Ravintolan löydät Jumbon ravintolamaailmasta, 1. kerroksesta.

Jaa somessa