Lahjakortti

Lahjakortti (osio 1)

Anna hänen valita – Jumbon kauppakeskuslahjakortti

Anna päivänsankarin valita juuri sellainen lahja, jonka hän itse haluaa.
Nyt se onnistuu vaivattomasti Jumbon kauppakeskuslahjakortilla, jolla voi tehdä ostoksia, maksaa ravintoloissa tai vaikka hankkia viikon ruokatarvikkeet!

Lahjakortti (osio 2)

Lahjakortin hankkiminen asiakaspalvelupisteeltä

Kauppakeskuslahjakortin voi ostaa Jumbon 1. kerroksen keskusaukion asiakaspalvelupisteeltä tai verkkokaupan kautta.
Kortin saldoksi voi ladata minkä tahansa summan 10-250 € väliltä ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta latauspäivästä.
Jumbon lahjakortin voi ostaa kaikilla yleisimmillä pankki-/luottokorteilla, lukuun ottamatta DinersClub ja American Express –kortteja.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kauppakeskuslahjakortilla maksetuista palautettavista tuotteista liike palauttaa summan rahana lahjakortille tai oman liikkeensä lahjakorttina.

Lahjakortin hankkiminen verkkokaupasta

Verkkokaupan kautta lahjakorttia ostaessa saat sähköpostitse tai tekstiviestitse (riippuen valinnastasi) noutokoodin, jolla lahjakortti tulee noutaa Kauppakeskus Jumbon 1. kerroksen asiakaspalvelupisteeltä. Muistathan ottaa tekstiviestinä tai sähköpostitse saadun koodin mukaan lahjakorttia noutaessasi, ilman sitä lahjakortteja ei luovuteta. Noutokoodin voi tilata joko omaan (lahjanantajan) tai lahjansaajan sähköpostiin/puhelinnumeroon. Tällä tavoin myös kauempana asuva lahjanantaja voi näppärästi hankkia kauppakeskuslahjakortin Jumbon lähialueella asuvalle lahjansaajalle!

OSTA LAHJAKORTTI TÄÄLTÄ

Lahjakortti (osio 3)

Lahjakortin käyttö

Jumbon lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä Jumbon liikkeissä.

Lahjakortti on käytössä kaikissa kauppakeskus Jumbon liikkeissä, pois lukien pankit ja valuutanvaihtopisteet.

Jumbon lahjakortti ei käy maksuvälineenä viihdekeskus Flamingon liikkeissä.

Lahjakortti (osio 4)

Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan tarkistus

Kortin saldo kannattaa tarkistaa vielä ennen ostoksille menoa, sillä Jumbon liikkeiden kassat eivät sitä näe. Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran, loppusumman mahdollinen erotus tulee maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti).

 

Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa TÄÄLLÄ.

Tarkistaessasi lahjakortin saldoa ja/tai voimassaoloaikaa oheisen linkin avulla, käytä kortin takapuolella olevaa 16-numeroista korttinumeroa (=Card Number) sekä 6-numeroista turvakoodia (=Security Code).

 

Saldon ja kortin voimassaoloajan tarkistat helposti myös kortin takana olevalla QR-koodilla tai Jumbon asiakaspalvelupisteellä.

Kortti on heti latauksen jälkeen käyttövalmis.

Anna hänen valita!

 

Lahjakortti (osio 5)

Usein kysytyt kysymykset

Käykö lahjakortti todella kaikissa Jumbon liikkeissä?

Kyllä, lahjakortti käy kaikissa Jumbon erikoisliikkeissä, myös hypermarketeissa, Stockmannilla sekä Alkoissa. Lahjakortti ei kuitenkaan käy maksuvälineenä pankeissa eikä valuutanvaihtopisteissä.

Kuinka tarkistan lahjakortin saldon?

Tarkemmat ohjeet saldon ja kortin voimassaoloajan tarkistamiseen löydät täältä. Saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa myös lukemalla puhelimella kortin takana olevan QR-koodin tai käymällä Jumbon asiakaspalvelupisteellä.

Toimiiko lahjakortti heti myös uusissa, juuri avatuissa Jumbon liikkeissä?

Jumbon lahjakortti pyritään saada toimintaan mahdollisimman pian liikkeen avauksen jälkeen, yleensä kauppakeskuslahjakortti toimii liikkeessä 1-2 päivän sisällä avauksesta.

Voiko lahjakortin vaihtaa käteiseksi?

Ei, lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseksi. Lahjakortista ei myöskään palauteta rahoja mikäli lahjakortille jää arvoa voimassaoloajan umpeuduttua.

Voinko palauttaa lahjakortilla ostetun tuotteen?

Kyllä, voit palauttaa tuotteen normaalisti Jumbon liikkeeseen, josta olet sen ostanut. Rahat palautetusta tuotteesta tilitetään ensisijaisesti takaisin kauppakeskuslahjakortille (mikäli kortti on vielä tallessa) tai liikkeen omalle lahjakortille.

Voinko ostaa lahjakortilla useamman kuin yhden tuotteen, useammasta kuin yhdestä Jumbon liikkeestä?

Kyllä, lahjakorttia voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monessa Jumbon liikkeessä kuin tahtoo, kunhan lahjakortilla on saldoa jäljellä.

Voiko lahjakortilla maksaa Flamingon liikkeissä tai palveluissa?

Ei, valitettavasti kauppakeskuslahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan kauppakeskus Jumbon liikkeissä.