Jumboon on helppo tulla, olipa lähtöpaikkasi ja kulkuneuvosi mikä tahansa. Reittiohjeet ja aikataulut perille voit hakea klikkaamalla ylläolevasta napista. Hakuikkuna aukeaa uuteen välilehteen. Käytä Reittioppaassa joko sijainti-toimintoa tai kirjoita hakukenttään ”Jumbo, Vantaa” tai ”Vantaanportinkatu 3, Vantaa”.

Autolla saapuessasi seuraa maantieopasteita Vantaanportin suuntaan. Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy autoileville asiakkaillemme peräti 4600, joten pysäköiminen on helppoa ja vaivatonta. Katso lisätietoja pysäköinnistä.

Jumboon pääset kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikka polkupyörällä. Klikkaamalla ylläolevasta napista voit etsiä itsellesi optimaalisen reitin saapua kauppakeskukseen. Kauppakeskus Jumbo kuuluu HSL:n matkustusvyöhykkeeseen B. Muistathan, että voit ladata HSL:n matkakorttia Jumbon 1. kerroksen R-kioskilla, hypermarketien infopisteillä sekä Stockmannin palvelupisteellä. Pyörien pysäköinnistä voit lukea lisää täältä.

Lentokentältä ja Tikkurilan juna-asemalta pääset suoraan Jumboon useilla busseilla. Voit myös katsoa Jumbon joukkoliikenneyhteyksien karttaa täällä.

Napista painamalla löydät parhaan ajoreitin Helsinki-Vantaan lentokentältä kauppakeskukseen.

Pysäköinti

Tarjoamme asiakkaillemme 5 h maksutonta pysäköintiaikaa sekä peräti 4600 parkkipaikkaa. Invapaikkoja löytyy sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä P1- ja P3-tasoilta. Invapaikkojen sijainnit on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Pysäköintitalomme vapaakorkeus on 2,3 m.

Linja-autojen sekä muiden korkeiden ajoneuvojen pysäköinti onnistuu pysäköintitalon ulkopuolelle Tasetien tai Vantaanportinkadun viereisille ulkopysäköintialueille.

P3-tasolla sijaitsee taksiasema, johon jopa 2,8 m korkeat invataksit voivat saapua.

Parkkitilamme ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

P5-tasolla sijaitsee GoParkingin Euroopan ensimmäinen kauppakeskuslentoparkki. Lue palvelusta lisää täältä. P5-kerros on kauppakeskuksen parkkitalon kattotasanne, eli tasoa ei ole katettu.

 

Polkupyöräkatokset löytyvät P1-tasolta Prisman ja K-citymarketin edustoilta. Lisäksi pyörätelineitä on P1-tasolla Stockmannin puoleisessa päädyssä lähellä sisäänkäyntejä. Pyörätelineitä löytyy myös P3-tasolla pääsisäänkäynnin ja Stockmannin sisäänkäynnin läheisyydestä. Katso pyörätelineiden tarkemmat sijainnit täältä.

Sähköautoilijoita varten löytyy viisi maksutonta parkkipaikkaa latauspisteillä varustettuina. Sähköautojen latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P3 pääsisäänkäynnin edustalla ja P3 Stockmannin pääsisäänkäynnin edustalla. Latauspisteen tunnistaa tolpan vihreästä valosta. Sähköautojen latauspisteiden tarkemmat sijainnit on lueteltu täällä.

Pysäköinninvalvonnasta vastaa Vantaan kaupungin pysäköinnin-valvonta.