Autoilijan palvelut

YHTEISKÄYTTÖAUTOT

Yhteiskäyttöiset go now! -kaupunkiautot löytyvät nyt myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autokyydin paikasta toiseen. Go now! toimii helpolla puhelinsovelluksella ja käytössäsi on ekotehokkaita hybridiajoneuvoja. All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Sovellus on saatavilla Google Play Kaupassa ja App Storessa. Lataa sovellus, rekisteröidy ja aloita matkasi jo tänään.

Lue lisää osoitteesta: www.gonow.fi

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöiset autot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu go now! -yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä. Tunnistat yhteiskäyttöauton pysäköintipaikan go now! -kyltityksistä.

GOPARKING-LENTOPYSÄKÖINTI

GoParking lentopysäköinti palvelee Jumbon P5-tasolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle autolla saapuvia matkustajia. Palvelu sisältää maksuttoman kuljetuksen Jumbon pysäköintialueelta lentokentälle ja takaisin. Lentopysäköinti palvelee 24/7.

Lue lisää palvelusta osoitteesta: www.goparking.fi

SÄHKÖAUTOT

Sähköautoilijat on otettu myös huomioon Jumbon palveluissa. Parkkitalostamme löytyy yhteensä 19 maksutonta sähköautojen latauspistettä, jotka sijaitsevat pysäköintihallin P1 market-tasolla (S-, I- ja F-rivillä), P2-tasolla (I- ja P-rivillä) sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla (E-, I- ja N-rivillä).

Latauspisteen tunnistat lataustolpan vihreästä valosta sekä kyltityksistä.

Kierrätys

 

Jumbossa voit kierrättää monenlaiset kotitaloudessa syntyvät kierrätysmateriaalit. Aluekeräyspisteestämme löytyvät kierrätyslaatikot niin lasille, kartongille, paperille, pienmetallille, muovikasseille, muovipakkauksille kuin vaatteillekin. Keräyspisteemme sijaitsee Lentoasemantien puoleisella ulkopaikoitusalueella ja sitä ylläpitää HSY (Helsingin seudun ympäristöpalvelut) sekä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy .

Lentoasemantien puoleisen ulkoparkkialueen aluekeräyspisteestä löytyy nyt myös kierrätysastia muovipakkauksille. Muovipakkausten keräykseen saa laittaa elintarvikkeiden tyhjät pakkausmuovit, tyhjät muoviset shampoo-, saippua- ja pesuainepullot, muovikassit ja -pussit sekä tyhjät muovipurkit, -pullot ja -kanisterit. Muoviset pakkaukset kannattaa huuhtaista ennen keräykseen viemistä. Muovipakkausten keräysastiaan ei saa laittaa pakkauksia, jotka sisältävät vaarallisten aineiden jäämiä, kuten lääkkeitä tai kemikaaleja. Myöskään PVC-muovipakkaukset ja muut muoviset tuotteet kuin muovipakkaukset (esimerkiksi keittiövälineet, hammasharja ja lelut) eivät kuulu muovipakkausten keräysastiaan.

Pullonpalautuspisteet sijaitsevat parkkitasoilla P1 ja P3, joiden yhteydestä löytyvät myös keräysastiat kirkkaalle ja värilliselle lasille, pienmetallille sekä paristoille. P3-tason pullonpalautushuoneesta löytyy SER-kierrätyspiste, johon voi tuoda mustekasetteja, käytöstä poistettuja sähköisiä pienkoneita, matkapuhelimia akkuineen sekä loisteputkia.

Pullonpalautuspisteiden sijainnit löydät kartoista punaisilla palloilla merkittyinä. Pullotalon pullonpalautuspisteet aukeavat 15 minuuttia ennen hypermarketien aukeamista.

Lapset

Jumbosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja palveluja erityisesti lapsiperheille.

Kauppakeskuksen uudessa Jupu Pupun leikkipaikassa perheen pienimmät voivat ostosten lomassa viihtyä pidempäänkin. Leikkipaikassa on muun muassa liukumäki sekä pehmoallas. Jupu Pupun leikkipaikka sijaitsee Ruohonjuuri-myymälän vieressä, Jumbon ensimmäisessä kerroksessa. Leikkimahdollisuuksia on myös Robert’s Coffee -kahvilan vieressä, josta löytyy interaktiivinen leikkimatto, jossa ui kultakaloja ja vilistää sammakoita. Leikkialueen vierestä, Stadiumia vastapäätä, löytyy leikkinurkkaus, jossa voi seikkailla avaruusteemaisessa ympäristössä. Viihdekeskus Flamingon puolella löytyy myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari.

Jumbosta löytyy yhteensä viisi lastenhoitohuonetta, joista kaikista löytyy mikro. Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä ja tyylikkäissä tiloissa. Tilavin lastenhoitohuoneemme sijaitsee 1. kerroksessa Hesburgerin vieressä. Kaikki lastenhoitohuoneet on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Jumbosta löytyy myös muutama kappale lainattavia lastenrattaita, joita voit kysyä lainaksi keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltämme. Infopisteeltä saa myös käteviä lasten vaatteisiin kiinnitettäviä yhteystietotarroja, joihin voi kirjoittaa vanhemman nimen sekä puhelinnumeron, jotta vanhempaan saa pikaisesti yhteyttä, mikäli lapsi päättää lähteä ei-toivotulle seikkailulle kauppakeskukseen. Myös kauppaostokset sujuvat kätevästi useiden erilaisten ostoskärryjen kanssa, jotka on suunniteltu varta vasten lapsiperheitä ajatellen. Jumbosta löydät ostoskärryt, joista löytyy istuin mm. pienille vauvoille, kahdelle lapselle tai yhdelle lapselle.

Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Tietoa Jupu Pupun vierailuista Jumbossa löydät aina kauppakeskuksen Facebookista sekä tapahtumat -sivuilta.

Jupu Pupu Lastenhoitohuone

IMG_8026  Ostoskärryt