Siirry sisältöön

Henkilöstöjuhlat

Tervetuloa entistä Jumbompiin kyläjuhliin!

Pian on aika juhlistaa meidän upeaa työyhteisöämme ja nauttia yhdessäolosta iloisessa kyläjuhlan hengessä! Henkilöstöjuhlassamme luvassa on kaikkea, mitä parhaimmat kyläjuhlat voivat tarjota – herkuttelua, musiikkia, pelejä ja tietenkin mukavaa ajanviettoa hyvässä seurassa. Illan aikana meitä viihdyttää upea Anna Abreu, joka nostaa tunnelman kattoon huikealla livekeikallaan. Koko tilaisuuden alusta loppuun juhlafiilistä pitää yllä Show-DJ Miika Mansikkamaa.

Henkilöstöjuhlassamme mennään isosti kyläjuhlameiningillä, joten pukukoodina toimii rento ja värikäs kyläjuhla-look! Pue siis yllesi jotain hauskaa ja mukavaa, joka sopii perinteisten kyläjuhlien tunnelmaan. Muista, että tärkeintä on rento fiilis ja oma tyyli – pääasia on, että tulet paikalle valmiina pitämään hauskaa!

Liput: 25 €/henkilö (tapahtuma on K-18), joka sisältää illan ohjelman, ruokailun, tervetulojuoman ja 2 drinkkilippua. Lippujen hinta laskutetaan liikkeiltä Colliersin toimesta erillisellä laskulla marraskuussa. Liikkeet ilmoittavat henkilökuntansa mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja liittämällä mukaan nimilistan juhlaan osallistuvista henkilöistä. On siis jokaisen liikkeen myymäläpäällikön/ravintolapäällikön tms. vastuulla kerätä lista kaikista osallistujistaan ja ilmoittaa heidät lomakkeen kautta. Ilmoittautumisaikaa on 6.11. asti.

Jokainen liike saa mahdollisuuden tuoda myös oma panoksensa tapahtumaan ennakkotehtävän muodossa – oletteko valmiita haasteeseen? Parhaat tiimit ja suoritukset saavat mainetta ja kunniaa ja ehkä jotain muutakin!

Illan ohjelma:

20:00 Tapahtumatila auki, baarit, ruokailu, aktiviteetit & DJ Miika Mansikkamaa
20:40 Tervetulosanat
22:00 Anna Abreu
22:40 DJ Miika Mansikkamaa
24:00 Tapahtuma päättyy

Illan menu:

Portugalilaista A Queijeria Peppered- ja Manjar da Quintã-juustoa (G)

Päärynä-kanelihilloketta (VEG, G)

Milanon salami ja coppakinkkua (M, G)

Misomarinoitua tofua, chiliä ja kevätsipulia (VEG, G)

Paahdettua romesco-perunaa ja basilika-aiolia (VEG, G, sisältää mantelia)

Paahdettuja paprikoita chilipähkinäöljyssä (VEG, G, sisältää maapähkinää)

Valkosipuli-yrttimarinoitua munakoisoa ja fetamurua (L, G)

Pikkelöityä ananasta ja paahdettuja seesaminsiemeniä (VEG, G)

”Loaded” Bataattihummus

Vaahterasiirappi-myskikurpitsaa, rapeaa lehtikaalia ja kikhernettä (VEG, G)

Karemellisoitua sipulia

Saksanpähkinä-yrttimarinoituja oliiveja sekä valko- ja ruohosipulia (VEG, G, sisältää saksanpähkinää)

Basilika-aiolia (VEG, G)

Deliberin valkosipuliyrtti focaccia (M)

Siemennäkkäriä (VEG, G) ja kräkkeriä (VEG)

Karpalopannacotta, pipari-valkosuklaa crumblea ja tummaa suklaata (L, G)

Osallistujapassin nouto ja juhlaan saapuminen:

Lauantaina 23.11. järjestettävän Jumbon henkilöstöjuhlan osallistujapassit ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan keskusaukion infopisteeltä ja niiden nouto on mahdollista etukäteen lauantai-iltaan klo 19.00 asti. Tämän jälkeen ne siirretään New Yorkerin eteen tapahtuman sisäänkäynnin yhteyteen, josta niitä voi noutaa la klo 20.00 alkaen alueelle saapuessanne. Kaikilla juhliin osallistuvilla tulee olla osallistujapassi näkyvillä tapahtuman ajan.

Lauantai-illan juhla-alueena toimii kauppakeskuksen 1. ja 2. kerros alkaen New Yorkerin kulmalta ja jatkuen Stockmannille asti. Juhlaan saavutaan Jumbon Keskusaukion suunnasta. Juhla-alueen sisäänkäynnillä New Yorkerin kohdalla on tapahtuman oma infopiste, josta tapahtuman osallistujat saavat osallistujapassinsa sekä voivat jättää ulkovaatteensa narikkaan. Huomioithan, että juhla-alueen ulko-ovet P4-pysäköintihallin tupakointipaikkaa lukuun ottamatta ovat lukossa klo 20.00 alkaen. Pidä siis tämä mielessäsi, jos saavut autolla ja mietit mihin parkkeeraat. Juhlatilaan saavutaan ja sieltä poistutaan Keskusaukion suunnasta. Tapahtuman aikana tupakointi tapahtuu Stockmannin päässä P4-pysäköintihallin tupakointipisteellä.

Voit tarvittaessa laittaa kysymyksiä tapahtumasta markkinointi@jumbo.fi

Ei siis muuta kuin juhlafiiliksellä lauantaita kohti! Juhlissa nähdään!

Ilmoittautuminen on päättynyt 6.11.

Ennakkotehtävän palautus on päättynyt 14.11.