Syksyllä 2021 Jumboon saadaan toivottaa tervetulleeksi peräti neljä uutta liikettä, kun Musti ja Mirri, Synsam, Yeppo&SoonSoo ja Euronics avaavat myymälänsä. Lisäksi marras-joulukuussa kauppakeskuksessa on neljä pop up -myymälää vahvistamassa joululahjavalikoimaa.

Euronics avaa Carlson -kodinmyymälän yhteyteen uuden Euronics Koti -konseptimyymälän marraskuun alussa. Tämä tulee olemaan Euronics-ketjun ensimmäinen ainoastaan kodintekniikkaan keskittyvä myymälä Suomessa. 4.11. avautuva Euronics Koti tulee keskittymään keittiön ja kodin premium-tuotteisiin ja johtaviin merkkeihin. [Lähde]

Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu, Suomen ja koko Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju, jolla on liikkeitä yli sata ympäri Suomen. Mustin ja Mirrin tuotevalikoima on koostuu pääosin koirien ja kissojen ruoista, tarvikkeista ja varusteista, mutta tarjolla on myös ruokia ja varusteita pieneläimille sekä lemmikkien hyvinvointipalveluita. Liike avataan 2.12. keskusaukion tuntumaan Kicks- ja Silmäasema -myymälöiden väliin. [Lähde]

Uusi Synsam -myymälä saapuu vahvistamaan Jumbon optikkoliikevalikoimaa 12. marraskuuta alkaen. Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa ja Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Uusi myymälä avautuu Stockmannin päätyyn, Subwayn viereen.

Yeppo & SoonSoo on korealaiseen kosmetiikkaan ja lifestyleen erikoistunut myymälä. Yeppon historia ulottuu vuoteen 2013, jolloin avattiin ensimmäinen korealaisesta K-beauty -kulttuurista inspiroitunut liike. Korealainen musiikki, tuoksumaailma, aito palvelu, k-beauty ja lifestyle tuotteiden uusin kirjo odottaa sinua uudessa liikkeessä, Stockmannin päädyssä 1. kerroksessa 26.11. alkaen.

 

Pop up -myymälät marras-joulukuussa

Happy Socks keskusaukion tuntumassa, Digiman -liikkeen vieressä, 1. krs
Muurla JD Sportsin vieressä, 1. krs
Kalevantuli Happy Socksin vieressä, 1. krs
Luin Living & Papu Stockmannin päädyssä, 1. krs