Kauppakeskus Jumbolle asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja kauppakeskus haluaa taata kaikille turvallisen asioinnin. Jumbo seuraa aktiivisesti viranomaisten toimintaohjeita ja toimii niiden mukaisesti.

Asioidessasi kauppakeskuksessa huolehdithan käsihygieniastasi ja pidäthän riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin ja kauppakeskuksen työntekijöihin. Ethän asioi kauppakeskuksessa sairaana. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikkialla kauppakeskuksessa THL:n suosituksen mukaisesti. Kiitos kun välität!

Kauppakeskus on tehostanut ja lisännyt yleisten tilojen siivousta. Pintoja, wc-tiloja, hissien painikkeita, infotaulujen kosketusnäyttöjä, lounge-alueita sekä ovenkahvoja ja kaiteita puhdistetaan normaalin siivouksen lisäksi desinfioivalla aineella.

Uusimpien suositusten mukaisesti kauppakeskuksesta on poistettu toistaiseksi käytöstä oleskelualueet, leikkipaikat ja leikkihuoneet. Muutamia yksittäisiä istuinpenkkejä on jätetty levähdyspaikoiksi, jotta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme viihtyisän asioinnin.

Muistilista turvallisen asioinnin takaamiseksi:

  • Kauppakeskuksen tiloissa on voimassa kasvomaskisuositus.
  • Desinfioi kädet tullessasi kauppakeskukseen.
  • Pidä suositeltu turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Pidä turvaväli myös hisseissä, liukuportaissa ja vältä ohittamista.
  • Yski tai aivasta hihaan tai nenäliinaan.
  • Tulethan paikalle vain terveenä.

Yhdessä takaamme turvallisen asioinnin sekä itsellemme että muille. Kiitos, kun välität!