Pysäköinti

Pysäköinti

Tarjoamme asiakkaillemme 5 h maksutonta pysäköintiaikaa sekä peräti 4600 parkkipaikkaa. Invapaikkoja löytyy sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä P1- ja P3-tasoilta. Invapaikkojen sijainnit on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Pysäköintitalomme vapaakorkeus on 2,3 m.

Linja-autojen sekä muiden korkeiden ajoneuvojen pysäköinti onnistuu pysäköintitalon ulkopuolelle Tasetien tai Vantaanportinkadun viereisille ulkopysäköintialueille.

P3-tasolla sijaitsee taksiasema, johon jopa 2,8 m korkeat invataksit voivat saapua.

Parkkitilamme ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

P5-tasolla sijaitsee GoParkingin Euroopan ensimmäinen kauppakeskuslentoparkki. Lue palvelusta lisää täältä. P5-kerros on kauppakeskuksen parkkitalon kattotasanne, eli tasoa ei ole katettu.

 

Polkupyöräkatokset löytyvät P1-tasolta Prisman ja K-citymarketin edustoilta. Lisäksi pyörätelineitä on P1-tasolla Stockmannin puoleisessa päädyssä lähellä sisäänkäyntejä. Pyörätelineitä löytyy myös P3-tasolla pääsisäänkäynnin ja Stockmannin sisäänkäynnin läheisyydestä. Katso pyörätelineiden tarkemmat sijainnit täältä.

Sähköautoilijoita varten löytyy viisi maksutonta parkkipaikkaa latauspisteillä varustettuina. Sähköautojen latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P3 pääsisäänkäynnin edustalla ja P3 Stockmannin pääsisäänkäynnin edustalla. Latauspisteen tunnistaa tolpan vihreästä valosta. Sähköautojen latauspisteiden tarkemmat sijainnit on lueteltu täällä.

Pysäköinninvalvonnasta vastaa Vantaan kaupungin pysäköinnin-valvonta.