Löytötavarat ja säilytys

Säilytyslokerot sijaitsevat market-tasolla (0. kerros) K-citymarketin ja Prisman välistä sekä Alkon edustalta, joissa tavaroiden säilytys onnistuu ostosten teon ajan. Lokerot toimivat millä tahansa etäluettavalla kortilla (esim. Plussa- tai S-etukortti) tai Jumbon asiakaspalvelupisteistä saatavalla avainkortilla. Lokeroiden käyttö on maksutonta. Huomioithan että lokerot tyhjennetään aina kauppakeskuksen sulkeuduttua.

Kun asiasi koskee löytötavaroita, ota yhteyttä asiakaspalvelupisteeseemme: p. 09 7744 6068. Asiakaspalvelupiste löytyy Jumbon keskusaukiolta (1. kerros) ja sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella pallolla.

Asiakaspalvelupisteelle voit tarvittaessa ladata matkapuhelimesi akun. Huomioithan että pandemia-aikana asiakaspalvelupisteelle ei poikkeuksellisesti oteta matkatavaroita tai muita asiakkaiden tavaroita säilytykseen.

Asiakaspalvelupiste palvelee suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Muita asiakaspalvelupisteen palveluita ovat HSL reittiopastukset ja muut opastukset, takstitilaukset, iPadien käyttömahdollisuus sekä kuulutukset.

Koiraparkki löytyy P1-tasolta hypermarketien sisäänkäynnin läheisyydestä. Koirille on varattu 5 lukittavaa häkkiä, joissa ne voivat turvallisesti odotella ostosten ajan. Koirat ovat toki tervetulleita asioimaan myös sisälle kauppakeskukseen (pois lukien elintarvikeliikkeet).