Lapset

Jumbosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja palveluja erityisesti lapsiperheille.

Lasten leikkipaikalla voi viihtyä pidempäänkin, sillä se käsittää mm. interaktiivisen leikkimaton, jossa ui kultakaloja ja vilistää sammakoita. Leikkipaikka sijaitsee Robert´s Coffeen vieressä. Lapsille löytyy Jumbosta myös toinen leikkinurkkaus, Robolounge, jossa voi ostosten lomassa käydä leikkimässä pehmopaloilla ja pelata erilaisia pelejä. Robolounge sijaitsee Stadiumia vastapäätä. Viihdekeskus Flamingon puolella löytyy myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari.

Jumbosta löytyy yhteensä viisi lastenhoitohuonetta, joista kaikista löytyy mikro. Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä ja tyylikkäissä tiloissa. Tilavin lastenhoitohuoneemme sijaitsee 1. kerroksessa Hesburgerin vieressä. Kaikki lastenhoitohuoneet on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Jumbosta löytyy myös muutama kappale lainattavia lastenrattaita, joita voit kysyä lainaksi keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltämme. Infopisteeltä saa myös käteviä lasten vaatteisiin kiinnitettäviä yhteystietotarroja, joihin voi kirjoittaa vanhemman nimen sekä puhelinnumeron, jotta vanhempaan saa pikaisesti yhteyttä, mikäli lapsi päättää lähteä ei-toivotulle seikkailulle kauppakeskukseen. Myös kauppaostokset sujuvat kätevästi useiden erilaisten ostoskärryjen kanssa, jotka on suunniteltu varta vasten lapsiperheitä ajatellen. Jumbosta löydät ostoskärryt, joista löytyy istuin mm. pienille vauvoille, kahdelle lapselle tai yhdelle lapselle.

Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Tietoa Jupu Pupun vierailuista Jumbossa löydät aina kauppakeskuksen Facebookista sekä tapahtumat -sivuilta.

Jupu Pupu Lastenhoitohuone

IMG_8026  Ostoskärryt