Lapset

Jumbosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja palveluja erityisesti lapsiperheille.

Leikki on lasten työ

Kauppakeskuksen Jupu Pupun leikkipaikassa perheen pienimmät voivat ostosten lomassa viihtyä pidempäänkin.

Leikkipaikassa on muun muassa liukumäki sekä pehmoallas. Jupu Pupun leikkipaikka sijaitsee Ruohonjuuri-myymälän vieressä, Jumbon ensimmäisessä kerroksessa.

Leikkimahdollisuuksia on myös Robert’s Coffee -kahvilan vieressä, josta löytyy interaktiivinen leikkimatto, jossa ui kultakaloja ja vilistää sammakoita.

Leikkialueen vierestä, Stadiumia vastapäätä, löytyy leikkinurkkaus, jossa voi seikkailla avaruusteemaisessa ympäristössä.

Viihdekeskus Flamingon puolella löytyy myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari.

Lastenhoitohuoneet

Jumbosta löytyy yhteensä viisi lastenhoitohuonetta, joista kaikista löytyy mikro.

Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä tiloissa. Tilavin lastenhoitohuoneemme sijaitsee 1. kerroksessa Hesburgerin vieressä. Kaikki lastenhoitohuoneet on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin.

Lastenrattaat lainaan ostosten ajaksi

Jumbosta löytyy myös muutama kappale lainattavia lastenrattaita, joita voit tiedustella keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltämme.

Infopisteeltä saa myös käteviä lasten vaatteisiin kiinnitettäviä yhteystietotarroja, joihin voi kirjoittaa vanhemman nimen sekä puhelinnumeron, jotta vanhempaan saa pikaisesti yhteyttä, mikäli lapsi päättää lähteä ei-toivotulle seikkailulle kauppakeskukseen.

Myös kauppaostokset sujuvat kätevästi useiden erilaisten ostoskärryjen kanssa, jotka on suunniteltu varta vasten lapsiperheitä ajatellen. Jumbosta löydät ostoskärryt, joista löytyy istuin mm. pienille vauvoille, kahdelle lapselle tai yhdelle lapselle.

Jupu Pupu

Jumbon oma Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Tietoa Jupu Pupun vierailuista Jumbossa löydät aina kauppakeskuksen Facebookista sekä tapahtumat -sivuilta.

Jupu Pupu