Lapset

Jumbosta löytyy paljon hyödyllisiä ja hauskoja palveluja erityisesti lapsiperheille.

Leikki on lasten työ

Kauppakeskuksen Jupu Pupun leikkipaikassa perheen pienimmät voivat ostosten lomassa viihtyä pidempäänkin. Leikkipaikassa on muun muassa liukumäki sekä pehmoallas. Jupu Pupun leikkipaikka sijaitsee Hesburger-ravintolan vieressä, Jumbon ensimmäisessä kerroksessa.

Leikkimahdollisuuksia on myös Robert’s Coffee -kahvilan vieressä, josta löytyy interaktiivinen leikkimatto, jossa ui kultakaloja ja vilistää sammakoita.

Leikkialueen vierestä, Stadiumia vastapäätä, löytyy leikkinurkkaus, jossa voi seikkailla avaruusteemaisessa ympäristössä.

Prisman sisältä, leluosaston läheisyydestä löytyy pieni lasten kiipelynurkkaus ja viihdekeskus Flamingon puolella löytyy myös lasten sisäseikkailupuisto Funpark By Flamingo Spa.

Vaipanvaihtopisteet ja lastenhoitohuone

Jumbosta löytyy yhteensä viisi vaipanvaihtopistettä vessojen yhteydestä.

Jumbon viihtyisässä ja tilavassa lastenhoitohuoneessa vauvan hoito sujuu lapsiystävällisissä tiloissa. Tilavin lastenhoitohuoneemme sijaitsee 1. kerroksessa Hesburgerin vieressä ja sieltä löytyy myös mikro sekä rauhallinen imetysnurkkaus. Lastenhoitohuoneemme yhteydestä löytyy myös automaatti, josta asiakkaamme saavat ostettua yksittäisiä vaippoja, valipalaa ja lasten puhdistuspyyhkeitä. Kaikki vaipanvaihtopisteet ja lastenhoitohuone on merkitty alla oleviin pohjakarttoihin punaisin palluroin.

Lastenrattaat lainaan ostosten ajaksi

Jumbosta löytyy myös muutama kappale lainattavia lastenrattaita, joita voit tiedustella keskusaukiolla sijaitsevalta asiakaspalvelupisteeltämme.

Infopisteeltä saa myös käteviä lasten vaatteisiin kiinnitettäviä yhteystietotarroja, joihin voi kirjoittaa vanhemman nimen sekä puhelinnumeron, jotta vanhempaan saa pikaisesti yhteyttä, mikäli lapsi päättää lähteä ei-toivotulle seikkailulle kauppakeskukseen.

Myös kauppaostokset sujuvat kätevästi useiden erilaisten ostoskärryjen kanssa, jotka on suunniteltu varta vasten lapsiperheitä ajatellen. Jumbosta löydät ostoskärryt, joista löytyy istuin mm. pienille vauvoille, kahdelle lapselle tai yhdelle lapselle. Myös autonmalliset lastenkärryt tekevät ostosreissusta entistä mukavamman.

Jupu Pupu

Jumbon oma Jupu Pupu -maskotti viihdyttää lapsia kauppakeskuksen käytävillä erityisesti juhlapyhien aikaan. Tietoa Jupu Pupun vierailuista Jumbossa löydät aina kauppakeskuksen Facebookista sekä tapahtumat -sivuilta.

Jupu Pupu