Autoilijan palvelut

PYSÄKÖINTI

Jumbossa on 4600 maksutonta 5h-pysäköintipaikkaa.

SÄHKÖAUTOT

Syksyllä 2021 Jumboon on saatu useita kymmeniä uusia, tehokkaampia sähköautojen latauspisteitä. Uusien latauspisteiden yhteistyökumppanimme on Recharge, jonka hinnaston mukaisesti latauksesta veloitetaan.

Olemme parhaillaan uusimassa sähköautojen latausasemiamme ja päivityksen jälkeen kaikki sähköautojen latauspisteemme ovat huomattavasti tehokkaampia, mutta myös maksullisia.

Latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P2-tasolla sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla. Latauspisteet tunnistaa vihreästä valosta sekä kyltityksistä.

 

GOPARKING-LENTOPYSÄKÖINTI

GoParking lentopysäköinti palvelee Jumbon P5-tasolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle autolla saapuvia matkustajia. Palvelu sisältää maksuttoman kuljetuksen Jumbon pysäköintialueelta lentokentälle ja takaisin. Lentopysäköinti palvelee 24/7.

Lue lisää palvelusta osoitteesta: www.goparking.fi

YHTEISKÄYTTÖAUTOT

Yhteiskäyttöiset 24Rent ja 24Go -autot löytyvät myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autoa Jumbo-reissullasi! 24Rent -auto voidaan ottaa käyttöön pitemmäksi aikaa ja auto palautetaan tällöin takaisin Jumboon. 24Go -auto toimii minuuttiveloitteisesti kuten sähköpotkulaudat ja voidaan palauttaa muille sovelluksen tarjoamille pysäköintialueille ympäri Helsinkiä.

Sekä 24Rent että 24Go -palvelut toimii nopeasti ja kätevästi puhelimellasi. Käytössäsi on uudet ekologiset vähän polttoainetta kuluttavat autot. Kirjaudu ja rekisteröidy valitsemaasi palveluun osoitteessa 24Rent.fi tai 24go.fi.

24Rent -palvelu
24Rentissä voit vuokrata auton käyttöösi minimissään 2h ajalle ja maksimissaan jopa kuukaudeksi. Varauksesi aikana auto on käytössäsi kuin mikä tahansa vuokra-auto. 24Rent -auto palautetaan käytön jälkeen omalle paikalleen Jumbossa.

24Go -palvelu
All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöautot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä