Autoilijan palvelut

PYSÄKÖINTI

Jumbossa on 4600 maksutonta 5h-pysäköintipaikkaa.

SÄHKÖAUTOT

Syksyllä 2021 Jumboon on saatu useita kymmeniä uusia, tehokkaampia sähköautojen latauspisteitä. Uusien latauspisteiden yhteistyökumppanimme on Recharge, jonka hinnaston mukaisesti latauksesta veloitetaan.

Lisäksi pysäköintihalleissamme on toistaiseksi vielä 19 maksutonta, hitaampaa sähköautojen latauspistettä, jotka uusitaan myös kokonaan vuoden 2021 aikana. Päivityksen jälkeen ovat kaikki sähköautojen latauspisteemme huomattavasti tehokkaampia, mutta myös maksullisia.

Latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P2-tasolla sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla. Latauspisteet tunnistaa vihreästä valosta sekä kyltityksistä.

 

GOPARKING-LENTOPYSÄKÖINTI

GoParking lentopysäköinti palvelee Jumbon P5-tasolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle autolla saapuvia matkustajia. Palvelu sisältää maksuttoman kuljetuksen Jumbon pysäköintialueelta lentokentälle ja takaisin. Lentopysäköinti palvelee 24/7.

Lue lisää palvelusta osoitteesta: www.goparking.fi

YHTEISKÄYTTÖAUTOT

Yhteiskäyttöiset 24go -kaupunkiautot löytyvät nyt myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autokyydin paikasta toiseen. 24go toimii helpolla puhelinsovelluksella ja käytössäsi on ekotehokkaita hybridiajoneuvoja. All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Sovellus on saatavilla Google Play Kaupassa ja App Storessa. Lataa sovellus, rekisteröidy ja aloita matkasi jo tänään.

Lue lisää osoitteesta: 24go.fi

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöiset autot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä.