Autoilijan palvelut

YHTEISKÄYTTÖAUTOT

Yhteiskäyttöiset go now! -kaupunkiautot löytyvät nyt myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autokyydin paikasta toiseen. Go now! toimii helpolla puhelinsovelluksella ja käytössäsi on ekotehokkaita hybridiajoneuvoja. All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Sovellus on saatavilla Google Play Kaupassa ja App Storessa. Lataa sovellus, rekisteröidy ja aloita matkasi jo tänään.

Lue lisää osoitteesta: www.gonow.fi

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöiset autot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu go now! -yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä. Tunnistat yhteiskäyttöauton pysäköintipaikan go now! -kyltityksistä.

GOPARKING-LENTOPYSÄKÖINTI

GoParking lentopysäköinti palvelee Jumbon P5-tasolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle autolla saapuvia matkustajia. Palvelu sisältää maksuttoman kuljetuksen Jumbon pysäköintialueelta lentokentälle ja takaisin. Lentopysäköinti palvelee 24/7.

Lue lisää palvelusta osoitteesta: www.goparking.fi

SÄHKÖAUTOT

Sähköautoilijat on otettu myös huomioon Jumbon palveluissa. Parkkitalostamme löytyy yhteensä 19 maksutonta sähköautojen latauspistettä, jotka sijaitsevat pysäköintihallin P1 market-tasolla (S-, I- ja F-rivillä), P2-tasolla (I- ja P-rivillä) sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla (E-, I- ja N-rivillä).

Latauspisteen tunnistat lataustolpan vihreästä valosta sekä kyltityksistä.