Autoilijan palvelut

PYSÄKÖINTI

Jumbossa on 4600 maksutonta 5h-pysäköintipaikkaa.

SÄHKÖAUTOT

Jumbon parkkihallista löytyy yhteensä 76 sähköautojen latauspistettä. Latauspisteiden yhteistyökumppanimme on Recharge, jonka hinnaston mukaisesti latauksesta veloitetaan.

Latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P2-tasolla sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla. Latauspisteet tunnistaa vihreästä valosta sekä kyltityksistä.

 

GOPARKING-LENTOPYSÄKÖINTI

GoParking lentopysäköinti palvelee Jumbon P5-tasolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle autolla saapuvia matkustajia. Palvelu sisältää maksuttoman kuljetuksen Jumbon pysäköintialueelta lentokentälle ja takaisin. Lentopysäköinti palvelee 24/7.

Lue lisää palvelusta osoitteesta: www.goparking.fi

YHTEISKÄYTTÖAUTOT

Yhteiskäyttöiset 24Rent ja 24Go -autot löytyvät myös Jumbosta ja ovat apunasi aina kun tarvitset autoa Jumbo-reissullasi! 24Rent -auto voidaan ottaa käyttöön pitemmäksi aikaa ja auto palautetaan tällöin takaisin Jumboon. 24Go -auto toimii minuuttiveloitteisesti kuten sähköpotkulaudat ja voidaan palauttaa muille sovelluksen tarjoamille pysäköintialueille ympäri Helsinkiä.

Sekä 24Rent että 24Go -palvelut toimii nopeasti ja kätevästi puhelimellasi. Käytössäsi on uudet ekologiset vähän polttoainetta kuluttavat autot. Kirjaudu ja rekisteröidy valitsemaasi palveluun osoitteessa 24Rent.fi tai 24go.fi.

24Rent -palvelu
24Rentissä voit vuokrata auton käyttöösi minimissään 2h ajalle ja maksimissaan jopa kuukaudeksi. Varauksesi aikana auto on käytössäsi kuin mikä tahansa vuokra-auto. 24Rent -auto palautetaan käytön jälkeen omalle paikalleen Jumbossa.

24Go -palvelu
All inclusive-palvelu toimii kellon ympäri eikä sinun tarvitse huolehtia edes pysäköinti- tai polttoainekustannuksista niiden sisältyessä palvelun hintaan. Käytöstä veloitetaan minuuttiperusteisesti, joten maksat ainoastaan siitä ajasta kun käytät yhteiskäyttöautoa päivittäiseen liikkumiseesi.

Alla olevasta pohjakartasta näet mistä yhteiskäyttöautot löytyvät Jumbon P3-parkkihallista, heti sisäänajon luota. Parkkitalossa on kolme autopaikkaa, jotka on varattu yhteiskäyttöautoille ja ne sijaitsevat P3-tasolla sisäänajon lähettyvillä