Tempur

Ainoa mitä tunnet on painottomuus – Like no Other

Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään Tempur Brand Storeen. Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat (KNA) ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat, -vuoteet, -tyynyt, -peitot ja -pientuotteet!

Valitse tutkitusti paras!

Kansainvälisen ja kotimaisen tutkimuksen testivoittaja TEMPUR on maailman johtava vuodevalmistaja. TEMPUR on ainoa valmistaja, jolla on NASA:n sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä.

Kun nukut TEMPUR-patjalla ja -tyynyllä, huomaat heti niiden ainutlaatuisuuden. TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu patjalle tavalliseen joustinpatjaan verrattuna tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

Arvostetussa eurooppalaisessa tutkimuksessa TEMPUR-tuotteilla oli tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät Suomessa ja 13 muussa maassa. Suomessa TEMPUR valikoitui ensimmäiselle sijalle mm. laadussa ja sopivuudessa selälle (nukkumisergonomia). TEMPURia suositellaan enemmän kuin mitään muuta materiaalia.

Tempuria suosittelee myös Selkäliitto ja Uniliitto – se on paras selälle ja unelle!

Tervetuloa myymälään tai voit myös varata ajan ilmaiseen nukkumisergonomian kartoitukseen – ajanvaraajat saavat lahjan! Ajanvaraus osoitteessa tempurbrandstore.fi/myymala/jumbo/

Normaalihintaisen TEMPUR-tyynyn ostajalle TEMPUR Comfort-matkatyyny erikoishintaan vain 9 € (norm. 109 €)! 

Voimassa 4.11.2022 - 31.12.2022

Tempur
Tämä kehon lämpöä tasaava untuvapeitto tekee yöstäsi rauhallisemman ja levollisemman vähentäen kääntyilyä sekä lämpötilanvaihteluita. TEMPUR Fit Classic Light 199 € (norm. 308 €) ja Premium Light 259 € (norm. 390 €).

Voimassa 4.11.2022 - 31.12.2022

Tempur
Sänkykampanjassa nyt TEMPUR North Box -sänky alk. 2493 € (norm. 2993 €). Panostaminen hyvään uneen ja palautumiseen on hyvä aloittaa yksilöllisesti valitulla sängyllä!

Voimassa 4.11.2022 - 31.12.2022

Tempur