Prisma

Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Saat kaiken yhdellä ostokerralla läpi vuorokauden.

Ostaminen on aina edullista ja hinnat ovat pysyvästi halvat.

Ylpeydenaiheenamme on tuore ja laadukas hedelmä- ja vihannesosasto. Tutustu satokauden parhaisiin herkkuihin ja runsaaseen luomuvalikoimaamme. Sinua palvelee lisäksi Deli-kahvibaari, jossa voit istahtaa, lepuuttaa jalkojasi ja nauttia ostosten lomassa huikopalaa. Fazer Leipomosta saat käsin leivottua ja vastapaistettua leipää ja leivonnaisia aamusta iltaan, joka päivä.

Prismasta saat kaiken tarvitsemasi kotiin ja vapaa-aikaan samalla ostoskäynnillä. Laajoissa käyttötavaravalikoimissa on valinnan varaa mm. Viihteen ja kodintekniikan, Pukeutumisen, Sportin ja Kodin osaston tuotteissa.

Ruoan verkkokauppa, kotiinkuljetus

Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi suoraan kotiovellesi. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Tarkat toimitusajat sekä kotiinkuljetuksen toimitusalueen löydät osoitteesta prisma.fi/kauppakassi.

Käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Palvelu toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi.

Tervetuloa ostoksille!

 

Puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.

 

Tervetuloa ostoksille juuri silloin kuin teille sopii.

Voimassa 3.6.2021 - 29.8.2021

Prisma