Kauppakeskus Jumbolle ja viihdekeskus Flamingolle on myönnetty COVID 19 -sertifikaatti tunnustuksena esimerkillisestä viruksen leviämisen ehkäisemisen eteen tehdystä työstä. Sertifikaatin on myöntänyt kansainvälinen kauppakeskusten turvallisuusasioihin erikoistunut sertifiointi- ja konsultointiyritys SAFE Asset Group.

Sertifikaattia varten SAFE Asset Group on suorittanut auditioinnin, josta kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo on suoriutunut kiitettävin arvosanoin. Sertifioinnilla todennettiin, että kauppakeskus Jumbossa ja viihdekeskus Flamingossa on noudatettu kansainvälisiä ja kansallisia turvallisuusohjeita ja -käytäntöjä.

Viihdekauppakeskuksen siivousta on tehostettu ja asiakkaiden käsidesinfiointimahdollisuuksia on lisätty. Asioidessasi kauppakeskuksessa huolehdithan käsihygieniastasi ja pidäthän riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin ja kauppakeskuksen työntekijöihin. Ethän asioi kauppakeskuksessa sairaana. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikkialla kauppakeskuksessa THL:n suosituksen mukaisesti. Kiitos kun välität!