Jumbo app kuukausiarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Kauppakeskus Jumbon Yrittäjäyhdistys ry.
Y-tunnus 1561663-3
Vantaanportinkatu 3,
FI-01510 Vantaa,
Finland

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, täysi-ikäiset henkilöt pois lukien Jumbon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvonta järjestetään kuukausittain toistaiseksi kuukausittain. Jokainen Jumbo appiin rekisteröitynyt käyttäjä on mukana joka kuukausi järjestettävässä arvonnassa, poislukien aiemmin arvonnassa voittaneet. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Palkinnot

Arvonnan palkintona voi voittaa 50 € kauppakeskuslahjakortin Jumboon.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan rekisteröitymällä Jumbo appin käyttäjäksi mobiilusovelluksen latauksen yhteydessä. Arvontaan osallistuminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista, koska kuukausiarvonnan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse voitosta.

Kilpailun suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan kuukausittain ensimmäisenä arkipäivänä. Voitosta ilmoitetaan sähköpostiosoitteeseen, jolla kyseinen henkilö on rekisteröitynyt Jumbo appiin.

Jumbo ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän sähköpostiosoitteen, sähköposti ei tavoita vastaanottajaa tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Jumbolla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonnan palkinto tulee lunastaa 3kk kuluessa arvonnan voitosta ilmoittavan sähköpostin saapumisesta Jumbon asiakaspalvelupisteestä.

Verot

Jumbo sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Muuta

Arvonta ei ole Applen sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Osallistujat vapauttavat Applen kaikesta vastuusta, Apple ei suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Appleen. Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä palkinnoista.

Rekisteriseloste

Jumbon henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa https://jumbo.fi/fi/tietosuojaseloste/

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kauppakeskus Jumbon Yrittäjäyhdistys ry., Vantaa 1.3.2018