Jumbo on tänäkin vuonna mukana Joulupuu-keräyksessä. Lahjoituksia keräykseen voi tuoda 8.12. asti. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia.

Ohjeet lahjoitukseen:

1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämättömän lahja. Rahaa ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Lahjakortit kelpaavat.
2. Paketoi lahja.
3. Merkitse pakettikorttiin kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjaa esim. vaatteen väri ja koko, pelin nimi jne. Voit noutaa keräyspisteeltä pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen.
4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Kortin voi myös teipata kevyesti lahjaan niin, että se on edelleen irroitettavissa. Älä käytä vahvaa teippiä. Pakettikortti vaihdetaan antovaiheessa lapsen nimen sisältävään korttiin.
5. Tuo lahja Jumbon asiakaspalvelupisteelle 8.12. mennessä.

Lahjat kuljetetaan Vantaan kaupungin sosiaalitoimistolle, josta sosiaalityöntekijät jakavat ne joulun alla lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon piirissä oleville lapsille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Joulupuu-projektia toteutetaan eri puolilla Suomea. Vantaalla toteuttajina ovat Metropolin Nuorkauppakamari ry ja Vantaan sosiaali-virasto yhdessä kauppakeskus Jumbon ja muiden yhteistyöyritysten kanssa. Lue lisää Joulupuu-keräyksestä täältä.