Kauppakeskus Jumbo-Flamingo yhtenäistää ylläpitotoimintonsa huipputasolle

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo yhdenmukaistaa ja kehittää kiinteistöhuollon, turvallisuuden, siivouspalveluiden sekä kierrätys- ja ympäristöasioidensa palvelutoimintojaan. 1.2.2023 lähtien Jumbo-Flamingoa johdetaan myös ylläpidon osalta yhtenä kokonaisuutena ja kilpailutuksessa valitut palveluntuottajat tuottavat ylläpidonpalvelut koko kauppakeskukselle samojen toiminta-, laatu- ja tavoitetasojen mukaisesti. Tavoitteena on saavuttaa alan parhaimpien toimijoiden ja toimintatapojen myötä huippuluokan palvelutasoa.

Kilpailutuksessa valittiin seuraavat palveluntuottajat vastaamaan ylläpidontoiminnoista: kiinteistöhuoltopalvelut ARE, siivouspalvelut Coor, kierrätys- ja ympäristöpalvelut Encore Ympäristöpalvelut sekä turvallisuuspalvelut Securitas. Kauppakeskusjohtamisesta vastaa edelleen Colliers Finland Oy.

Korkea vaatimustaso ei koske vain kauppakeskuksen palveluntuottajia, vaan samalla nostamme myös Jumbo-Flamingon omaa ylläpidontasoa. Teemme jatkuvasti töitä asiakkaidemme eteen ja toiminnassamme haluamme olla paras.

Joulun ajan ohjelma

Joulu on avattu Jumbo-Flamingossa joulukuusin ja jouluvaloin. Joulun alla Joulupukki pitää vastaanottoaan Jumbon keskusaukiolla viikonloppuisin ja vinkeän näköinen Korvatunturin juna kuljettaa sekä lapsia että aikuisia kauppakeskuksen päästä toiseen, samalla ilmaisen huviajelun tarjoten.  Stockmannin päätyyn on rakennettu punaisista silkkikukista jouluinen kuvausseinä. Sen edessä halukkaat voivat kuvauttaa itsensä kännyköillään ja lähettää digitaaliset joulutervehdykset ystävilleen. Joulutunnelmaa ovat nostattamassa myös Flamingon puolella lauantaisin nähtävät jouluiset esitykset. Jouluostosten ja aktiviteettien välissä vaihtoehtoja lounaspaikoiksi löytyy joka makuun ja kahvilamme pursuavat jouluisia herkkuja sekä joululta maistuvia sesonkijuomia.

Noin 170 liikkeen valikoimastamme löydät varmasti joululahjat läheisillesi ja ehkä muutaman jopa itsellesikin. Sinun ei tarvitse edes paketoida lahjojasi itse, koska markettason lahjojen paketointipisteellä se tehdään puolestasi. Muistathan, että verkkosivuiltamme sekä keskusaukion infopisteeltä voit ostaa Jumbon lahjakortteja joululahjaksi. Nopeaa ja helppoa, mutta varmasti vastaanottajalleen mieluinen lahja!

Lue lisää…

JUMBO-FLAMINGOON VANTAAN ENSIMMÄINEN SINSAY-MYYMÄLÄ JOULUKSI 2022

Jumbo-Flamingon liikevalikoima laajenee entisestään, kun Sinsay avaa myymälänsä Jumbo-Flamingoon 16.12. Avautuva myymälä on ketjun toinen liike Suomessa ja ensimmäinen Vantaalla. Isokokoiseen myymälätilaan tulee koko Sinsayn laaja tuotevalikoima aina vaatteista kodinsisustukseen sekä meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

Sinsay tunnetaan maailmalla trendikkäistä tuotemallistoistaan, joista voi helposti koota itselleen muodikkaat lookit kaikkiin tilaisuuksiin houkuttelevilla hinnoilla. Brändin muotilinjat ovat päivittäinen inspiraation lähde niin nuorille, kuin naisille ja miehille, jotka pitävät rennosta kaupunkilaistyylistä. Sinsayn valikoimista löytyy myös mukavia ja toimivia äitiysvaatteita sekä tuotteita ja asusteita lapsille. Sinsayn tuotetarjonnan täydentävät kodinsisustustuotteet sekä meikki- ja ihonhoitotuotteiden sarjat.

Uusi Sinsayn myymälä avautuu Stockmannin viereen, ensimmäiseen kerrokseen.

 

Syksyn Pyöreät Päivät 29.8.-4.9.

Pyöreät ne on päivistä parhaita! Nyt jos koska on aika tulla tekemään syksyn ajankohtaisimmat hankinnat tai hyödyntää palvelutarjontaamme erikoishinnoin. Pyöreät päivät alkavat maanantaina 29.8! Kurkkaa kampanjaviikon tarjoukset TÄÄLTÄ

Syksyn Pyöreillä Päivillä myös tapahtuu! Ohjelmaa on katsottavissa niin kauppakeskuksen käytävillä arki-iltaisin kuin myös tapahtumalavalla lauantaina. Äläkä unohda äänestää Jumbo-Flamingon Instagramissa syksyn asusuosikkiasi maanantaina starttaavassa somekisassa. Voit olla yksi viidestä lahjakorttivoittajasta!

Ohjelma

Ma 29.8 – Sirkustaidetta ja kasvomaalausta: Avajaispäivän kunniaksi Stockmannin päädyssä sirkustaidetta ihasteltavissa klo 16.00, klo 17.00 ja klo 18.00. Jumbon keskusaukiolla pienemmille tarjolla ilmaisia siirtokuvatatuointeja ja kasvomaalausta klo 16-19.

Ti 30.8 – Pyöreiden Päivien Open Stage: Stockmannin päätyyn nousee Pyöreiden päivien oma Open Stage, jossa paikalliset seurat ja aloittelevat taiteilijat pääsevät näyttämään kykynsä. Ohjelmaa Open Stagella nonstoppina klo 16-19.

Pe 2.9 – Katutaiteilijoita Flamingossa: Flamingon perjantai-ilta on elämää täynnä, kun Flamingon keskuskäytävällä ruokailijoita ja ohikulkijoita viihdyttävät karikatyyritaiteilija sekä jammaileva saksofonisti klo 16-19.

La 3.9 – Pyöreiden Päivien parhaat löydöt ja Jupu Pupun halitreffit: Jumbottajamme Kati Sirkola ja laulaja Kim Herold esittelevät Keskusaukion lavalla Pyöreiden Päivien parhaita löytöjä ja syksyn halutuimpia palveluita. Syksyn Must Have-tuotteet esittelyssä klo 12.00, klo 14.00 ja klo 16.00, jonka jälkeen kaksikko tavattavissa ja kuvattavissa Jumbon keskusaukion kuvauspisteellä.

Maskottimme Jupu Pupun voi tavata halitreffeillä Jumbon keskusaukion kuvauspisteellä klo 11.00, klo 13.00 ja klo 15.00.

Frozen Catwalk – Paras syyslook -äänestys

Keskusaukion Catwalkilla aika on pysähtynyt ja syksyn muotinäytöksen mallit ovat jähmettyneet paikoilleen. Mallinukkien päällä olevista asukokonaisuuksista voi äänestää omaa suosikkiansa Jumbo-Flamingon Instagramissa ja voittaa asun itselleen. Mallinuket ovat esillä keskusaukiolla maanantaista perjantaihin.

Pyörähdä päivillä tai viihdy vaikka pidempään!