Ajankohtaista

JUMBO-FLAMINGOON VANTAAN ENSIMMÄINEN SINSAY-MYYMÄLÄ JOULUKSI 2022

Jumbo-Flamingon liikevalikoima laajenee entisestään, kun Sinsay avaa myymälänsä Jumbo-Flamingoon 16.12. Avautuva myymälä on ketjun toinen liike Suomessa ja ensimmäinen Vantaalla. Isokokoiseen myymälätilaan tulee koko Sinsayn laaja tuotevalikoima aina vaatteista kodinsisustukseen sekä meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

Sinsay tunnetaan maailmalla trendikkäistä tuotemallistoistaan, joista voi helposti koota itselleen muodikkaat lookit kaikkiin tilaisuuksiin houkuttelevilla hinnoilla. Brändin muotilinjat ovat päivittäinen inspiraation lähde niin nuorille, kuin naisille ja miehille, jotka pitävät rennosta kaupunkilaistyylistä. Sinsayn valikoimista löytyy myös mukavia ja toimivia äitiysvaatteita sekä tuotteita ja asusteita lapsille. Sinsayn tuotetarjonnan täydentävät kodinsisustustuotteet sekä meikki- ja ihonhoitotuotteiden sarjat.

Uusi Sinsayn myymälä avautuu Stockmannin viereen, ensimmäiseen kerrokseen.

 

Syksyn uudet avaukset Jumbo-Flamingossa

Jumbo-Flamingon laaja liikevalikoima täydentyy entisestään, kun Jumbon ja Flamingon yhdyskäytävälle avataan pian kaksi uutta liikettä. Toinen tulokkaista on kierrätysvaateketju UFF ja toinen Tokmannin lifestylebrändi Minyn oma myymälä.  

UFF

UFF:n myymälän valikoimasta löytyy kierrätettyjä vaatteita, asusteita ja kodintekstiilejä kaikenikäisille. Käynnissä on vahva kierrätysbuumi ja asiakkaat ovat jo pidemmän aikaa toivoneet second hand -myymälää kauppakeskukseen. UFF vastaa toiveisiin ja avaa ovensa Jumbo-Flamingossa 19.10.

Miny

Tokmanni lanseerasi Miny-lifestylebrändinsä ja sen shop in shop -osastokonseptin helmikuussa 2022. Syksyn aikana Miny saa ensimmäiset omat myymälänsä, joista yksi avataan Jumbo-Flamingoon. Valikoimaan kuuluu kattavasti mm. erilaisia kauneudenhoito-, hyvinvointi- ja sisustustuotteita sekä runsaasti valikoimaa shop in shop -konseptin ulkopuolelta. Pastellinsävyinen ja rento Miny palvelee erityisesti nuorekkaita, muodista ja estetiikasta kiinnostuneita asiakkaita tarjoten sloganinsa mukaan ”Kaikkea kivaa, muttei mitään kallista.”

Edellä mainittujen lisäksi Jumbo-Flamingossa avaa kaksi muutakin liikettä syksyn aikana. Rituals avaa uuden liikkeensä Jumbon keskusaukion kulmaan lokakuussa sekä entisen Zaran tilalle Stockmannin päätyyn avataan Sinsayn uusi liike joulukuussa.

 

 

 

JUMBO-FLAMINGO MAALAUTTI SEINÄÄNSÄ VANTAALAISTEN MIELENMAISEMAN

Jumbo-Flamingo maalautti seinäänsä vantaalaisten mielenmaiseman

Jumbo-Flamingon ulkoseinään, Stockmannin päässä sijaitsevaa sisäänkäyntiä vastapäätä, on valmistunut lähes 15 metriä korkea muraaliteos, jossa yhdistyvät ajankohtaisuus ja vantaalaisille tutut teemat. Teoksen takana ovat vantaalaiset taiteilijat Riika Anundi ja Anna Semerdjiev. Teos kuvaa tekijöidensä mukaan vantaalaisten mielenmaisemaa ja siitä on löydettävissä monia vantaalaisille tuttuja teemoja Vantaanjoesta mandariinisorsaan.

Lue lisää…

Syksyn Pyöreät Päivät 29.8.-4.9.

Pyöreät ne on päivistä parhaita! Nyt jos koska on aika tulla tekemään syksyn ajankohtaisimmat hankinnat tai hyödyntää palvelutarjontaamme erikoishinnoin. Pyöreät päivät alkavat maanantaina 29.8! Kurkkaa kampanjaviikon tarjoukset TÄÄLTÄ

Syksyn Pyöreillä Päivillä myös tapahtuu! Ohjelmaa on katsottavissa niin kauppakeskuksen käytävillä arki-iltaisin kuin myös tapahtumalavalla lauantaina. Äläkä unohda äänestää Jumbo-Flamingon Instagramissa syksyn asusuosikkiasi maanantaina starttaavassa somekisassa. Voit olla yksi viidestä lahjakorttivoittajasta!

Ohjelma

Ma 29.8 – Sirkustaidetta ja kasvomaalausta: Avajaispäivän kunniaksi Stockmannin päädyssä sirkustaidetta ihasteltavissa klo 16.00, klo 17.00 ja klo 18.00. Jumbon keskusaukiolla pienemmille tarjolla ilmaisia siirtokuvatatuointeja ja kasvomaalausta klo 16-19.

Ti 30.8 – Pyöreiden Päivien Open Stage: Stockmannin päätyyn nousee Pyöreiden päivien oma Open Stage, jossa paikalliset seurat ja aloittelevat taiteilijat pääsevät näyttämään kykynsä. Ohjelmaa Open Stagella nonstoppina klo 16-19.

Pe 2.9 – Katutaiteilijoita Flamingossa: Flamingon perjantai-ilta on elämää täynnä, kun Flamingon keskuskäytävällä ruokailijoita ja ohikulkijoita viihdyttävät karikatyyritaiteilija sekä jammaileva saksofonisti klo 16-19.

La 3.9 – Pyöreiden Päivien parhaat löydöt ja Jupu Pupun halitreffit: Jumbottajamme Kati Sirkola ja laulaja Kim Herold esittelevät Keskusaukion lavalla Pyöreiden Päivien parhaita löytöjä ja syksyn halutuimpia palveluita. Syksyn Must Have-tuotteet esittelyssä klo 12.00, klo 14.00 ja klo 16.00, jonka jälkeen kaksikko tavattavissa ja kuvattavissa Jumbon keskusaukion kuvauspisteellä.

Maskottimme Jupu Pupun voi tavata halitreffeillä Jumbon keskusaukion kuvauspisteellä klo 11.00, klo 13.00 ja klo 15.00.

Frozen Catwalk – Paras syyslook -äänestys

Keskusaukion Catwalkilla aika on pysähtynyt ja syksyn muotinäytöksen mallit ovat jähmettyneet paikoilleen. Mallinukkien päällä olevista asukokonaisuuksista voi äänestää omaa suosikkiansa Jumbo-Flamingon Instagramissa ja voittaa asun itselleen. Mallinuket ovat esillä keskusaukiolla maanantaista perjantaihin.

Pyörähdä päivillä tai viihdy vaikka pidempään!

 

Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus jo kymmenettä kertaa peräkkäin

Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus jo kymmenettä kertaa peräkkäin

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo on jälleen myynniltään Suomen suurin kauppakeskus. Näin todetaan juuri ilmestyneen Suomen kauppakeskusyhdistyksen vuosittaisessa julkaisussa, missä arvioidaan kauppa-keskusten paremmuutta eri mittareilla mitattuina. Jumbo-Flamingon kokonaismyynti oli viime vuonna 450 miljoonaa euroa. Tämä on huikea saavutus, sillä Jumbo-Flamingo oli kävijämäärävertailussa sijalla kuusi 10,5 miljoonalla kävijällään vuonna 2021. Nämä myynti- ja kävijäluvut kertovat siitä, että Jumbo-Flamingoon tullaan ostoksille ja viihtymään, ei läpikulkumatkalle. Vertailtaessa pääkaupunkiseudun kauppakeskuksia on Jumbo-Flamingo selkeästi suurin niin myynniltään kuin keskiostokseltaankin. Jumbo-Flamingon myynti per kävijämäärä on huippuluokkaa 42,90 €.

Jumbo-Flamingon jatkuvaan menestykseen vaikuttaa moni asia. Kauppakeskuksen teettämän asiakas-tutkimuksen mukaan asiakkaat kehuvat Jumbo-Flamingon ystävällistä palvelua, viihtyisyyttä, siisteyttä ja turvallisuutta. He ovat myös erittäin tyytyväisiä monipuoliseen liike- ja palvelutarjontaan sekä kahvila- ja ravintolapalveluihin. Jumbo-Flamingon 170 liikkeen ja palvelun kokonaisuus koetaan asiakaskunnalle sopivaksi ja keskuksessa tehtyihin uudistuksiin ollaan tyytyväisiä. Asiakkaat korostavat myös, että he pitävät keskusta miellyttävänä ja selkeänä ostospaikkana, missä on helppo asioida. Lue lisää…

Jumbo-Flamingon somettajat eli Jumbottajat

Jumbottajat ovat ottaneet Jumbo-Flamingon somekanavat haltuunsa. Vaikuttajayhteistyön myötä kauppakeskuksen somekanavissa nähdään vaihtuvien vaikuttajien tuottamaa uudenlaista sisältöä, jonka tarkoituksena on opastaa ja tiedottaa sekä innostaa ja viihdyttää. Jumbottajat esittelevät Jumbo-Flamingon uusimmat liikkeet ja ajankohtaisimmat tuotteet, he testaavat palveluita sekä välittävät tunnelmia kauppakeskuksen arjesta. Jumbottajat paljastavat kauppakeskuksen parhaimmat vinkit ja salaisuudet sekä jakavat alennukseen oikeuttavia salakoodeja seuraajille. Instagramissa tullaan näkemään seuraaja-aktivointeja fiiliskyselyiden, kilpailujen ja tietovisojen myötä sekä ajankohtaisiin teemoihin liittyviä livelähetyksiä. Ensimmäisenä Jumbottajana on aloittanut tanssija Kia Lehmuskoski.

Ota Jumbo-Flamingon Instagram ja Facebook-tilit seurantaan ja hyppää mukaan Jumbottajien matkaan!

Instagram: kauppakeskusjumboflamingo 

Facebook: Kauppakeskus Jumbo-Flamingo

 

Uusi sisustusmyymälä Lempi Lifestyle on avattu!

Lempi Lifestylen tyyli on houkutteleva sekoitus Välimeren lämpöä, rentoa bohomaisuutta ja skandinaavista raikkautta. Liike tarjoaa erilaisten sisustus- ja lifestyletuotteiden valikoiman, jonka kulmakivenä ovat ihanat hamam-tuotteet. Piensisustustuotteiden ja korujen lisäksi liikkeestä löytyy uniikkivalikoima mattoja, valaisimia sekä keittiötarvikkeita.

”Lempi Lifestyel pyrkii olemaan ajassa kiinni ja tarjoamaan asiakkaillemme aina kuhunkin sesonkiin sopivia tuotteita. Tuotteiden vastuullisuus on meille tärkeä asia, mistä kertoo myös se, että olen tavannut jokaisen toimittajamme henkilökohtaisesti, joten tiedän myymiemme tuotteiden alkuperän. Koko tuotevalikoimamme on rakkaudella valittu, pienempiä yksityiskohtia myöten”, kertoo perheyrityksessä ostajana työskentelevä Sanna Bal.

Lempi Lifestyle löytyy Jumbon 1. kerroksesta Stockmannin päädystä.

Jumbo-Flamingoon Vantaan ensimmäinen Rituals-myymälä syksyllä 2022

Rituals avaa myymälän Jumbo-Flamingoon tänä syksynä. Jumbo-Flamingoon avautuva liike on ensimmäinen Vantaalle avautuva Ritualsin oma konseptimyymälä. Brändi rantautuu syksyllä 2022 ensi kertaa Suomen markkinaan omilla liikkeillään ja Jumbo-Flamingon myymälän avajaisia juhlitaan ensimmäisten joukossa.

Vanhojen itämaisten viisauksien ja perinteiden pohjalta Rituals on luonut laajan valikoiman laadukkaita, mutta edullisia tuotteita. Se haluaa tuoda asiakkaiden arkeen hieman luxusta sekä levollisia hetkiä hektiseen elämään ylellisillä ja tuoksuvilla tuotteillaan.

Elämyksellisten myymälöidensä lisäksi brändi tekee pitkäjänteistä työtä vastuullisuuden ja ekologisuuden eteen, minkä vuoksi on erityisen hienoa saada Rituals Jumbo-Flamingoon. Myymälä tulee sijaitsemaan keskeisellä paikalla, aivan Jumbon keskusaukion tuntumassa.

Deliberi avasi ravintolan Jumbossa

Deliberi on suomalainen perheyritys, joka yhdistää deli- ja ravintolakonseptit tarjoamalla suolaisia ja makeita pikkupurtavia, pitsaa, burgereita, risottoja, salaatteja ja bowleja joko paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Tänään avautunut kahvila-ravintola Deliberi sijaitsee Stockmannin sisäänkäynnin vieressä, Jumbon ensimmäisessä kerroksessa.

Ravintolassa on arkisin tarjolla lounas, jossa tarjoillaan päivittäin vaihtuvia, maistuvia lounasannoksia. Lounasajan jälkeen herkutellaan suositulla DeliberiMenulla, josta löytyy makunautintoja moneen makuun.

Deliberiin on helppo poiketa shoppailun lomassa taikka tulla varta vasten paikan päälle nauttimaan vaikkapa huippusuosittuja pintxoja eli pikkuisia, tikulla lävistettyjä leipäsiä tai vaikkapa italialaiseen pohjaan tehtyjä herkullisia lankkupizzoja. Hyvän ruuan ja juoman lisäksi asiakkaita hemmotellaan hyvällä palvelulla sekä tunnelmallisella sisustuksella. Ravintolassa yhdistyy Deliberi-ravintoloille tunnusomaisesti viherkasvit, rottinkikalusteet ja -valaisimiset, sekä aidot kasvihuoneet, joiden sisälle pääsee nauttimaan niin lounasta kuin istumaan iltaa.

Deliberiin tulee Jumbon ensimmäinen ulkoterassi viherhuoneineen. Mikäs sen parempi kuin herkullinen lounas taikka lasillinen kuplivaa viihtyisästi ulkoilmassa?

Toinen Deliberi-kahvila löytyy  Flamingosta, Flamingo Span läheisyydestä.

 

Paljon odotettu skeitti- ja lautailuketju Blue Tomato avaa myymälänsä lauantaina 19.2.

 

Itävaltalainen lautailulajien varusteisiin erikoistunut ketju Blue Tomato laajentaa toimintaansa Jumbo-Flamingoon. Nyt avattava liike on pääkaupunkiseudun toinen myymälä. Kaiken kaikkiaan ketjulla on jo yhteensä yli 65 myymälää, mm. Itävallassa, Saksassa, Sveitsissä, Norjassa, Hollannissa ja Suomessa.

Blue Tomato tarjoaa laadukkaita skeitti- ja lautailuvaatteita sekä -tarvikkeita miehille, naisille ja lapsille. Mallisto on saanut käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi inspiraationsa luonnollisista muodoista ja elämäntapoihin liittyvistä teemoista. Blue Tomato tunnetaan erityisesti sen suuresta lumilautatuotteiden valikoimasta etenkin action-urheilua harrastavan asiakaskunnan piirissä.

”Olemme iloisia saadessamme Blue Tomaton kauppakeskukseemme, sillä tämä myymälä täydentää upeasti Jumbo-Flamingon jo nyt varsin kattavaa urheiluvarusteiden ja -vaatteiden tarjontaa entisestään. Toivotamme Blue Tomaton suotuisien sääolosuhteiden ja runsaiden lumimäärien myötä lämpimästi tervetulleeksi”, toteaa kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro.

Liike sijaitsee Jumbon 1. kerroksessa keskusaukion läheisyydessä.