Aukioloajat

AukioloajatKAUPPAKESKUS
(vähintään)
ma-la 10-20
su 11-18
(Tarkista liikekohtaiset aukioloajat)


Markettien aukioloajat

Hypermarketit
ma-su 6-24


Parkkipaikat

Parkkipaikat4600
ilmaista
parkkipaikkaa

Jumbo-Flamingon somettajat eli Jumbottajat

Jumbottajat ovat ottaneet Jumbo-Flamingon somekanavat haltuunsa. Vaikuttajayhteistyön myötä kauppakeskuksen somekanavissa nähdään vaihtuvien vaikuttajien tuottamaa uudenlaista sisältöä, jonka tarkoituksena on opastaa ja tiedottaa sekä innostaa ja viihdyttää. Jumbottajat esittelevät Jumbo-Flamingon uusimmat liikkeet ja ajankohtaisimmat tuotteet, he testaavat palveluita sekä välittävät tunnelmia kauppakeskuksen arjesta. Jumbottajat paljastavat kauppakeskuksen parhaimmat vinkit ja salaisuudet sekä jakavat alennukseen oikeuttavia salakoodeja seuraajille. Instagramissa tullaan näkemään seuraaja-aktivointeja fiiliskyselyiden, kilpailujen ja tietovisojen myötä sekä ajankohtaisiin teemoihin liittyviä livelähetyksiä. Ensimmäisenä Jumbottajana on aloittanut tanssija Kia Lehmuskoski.

Ota Jumbo-Flamingon Instagram ja Facebook-tilit seurantaan ja hyppää mukaan Jumbottajien matkaan!

Instagram: kauppakeskusjumboflamingo 

Facebook: Kauppakeskus Jumbo-Flamingo

 

Ihania uutuuksia Hemtexillä! Saat nyt pussilakanasetit upealla -40% tarjouksella! Ei koske Birgitta, Benedicta, Photographic F tai lastentuotteita. Koskee norm.hintaisia tuotteita, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Voimassa 16.5.2022 - 18.5.2022

Hemtex
Hyvin hoidetut hiukset kruunaavat tyylisi joka päivä. Hae merkkituotteet hiustenhoitoon ja -muotoiluun edullisesti Hiusten hellimisviikolta: kampaamomerkkien huipputuotteet –40 %. Hiusten hellimisviikko 16.–22.5.

Voimassa 16.5.2022 - 22.5.2022

Emotion
Onnittele vastavalmistunutta, hääparia tai päivänsankaria kestävällä lahjalla. Nyt kaikki normaalihintaiset pussilakanasetit –25 % Finlayson-myymälässä. Etu on voimassa 29.5. asti. Tervetuloa lahjaostoksille ! 

Voimassa 9.5.2022 - 29.5.2022

Finlayson
BAILUT, KEMUT, PIRSKEET, HIPAT, PIPPALOT, KEKKERIT, PIDOT, JUHLAT TAI HÄÄT. Ykköset ylle ja juhliin! PETRIFUN Storeissa ja nettikaupassa solmiot ja taskuliinat -15%!

Voimassa 16.5.2022 - 4.6.2022

PETRIFUN Store